Konak boşaldı zaten torun bacım gardaşim herkesler gitti. Bi ben kaldım ben de gidicem zatenBu gidişle senin aşiret boş kalacak zaten.
Konak boşaldı zaten torun bacım gardaşim herkesler gitti. Bi ben kaldım ben de gidicem zatenBu gidişle senin aşiret boş kalacak zaten.
Ben anketi yapmadım ki 😱 Kim benim adımı kullanarak yaptı?Ortanca gardaşim nasılda tanıyor beni @Afet Güçverir
@Dosi ye sorsaydınız ya 9 yapmiş
Sana yazıklar olsun ama yaa Senden en az 6 bekliyordum
Gerçek Dosi olarak yap Sen yapsan da inanmazdım 9 yaptiğina daha gerçekçi rakam beklerdim
Sen mi yaptın?Gerçek Dosi olarak yap Sen yapsan da inanmazdım 9 yaptiğina daha gerçekçi rakam beklerdim
Ben arada görünüp kayboluyorum...Konak boşaldı zaten torun bacım gardaşim herkesler gitti. Bi ben kaldım ben de gidicem zaten
Çok ilginç bir durum. Herkes 2-3 lerde olup biri ismimle 9 yapınca @Forumdash diye düşündüm
Ben niye senin adını yazayımSen mi yaptın?
Sen yapmadıysan neden böyle bir şey yapıldı?
Gelmişken yapı verBen arada görünüp kayboluyorum...
@Afet Güçverir ile aslında bişeyler konuşmuştuk siteyle alakalı. Senin de "son etkinlikler" bölümünden forumun akışını izlediğini biliyorum. Belki o konuşmaları okumuşundur ve denemişindir diye bi an düşündümÇok ilginç bir durum. Herkes 2-3 lerde olup biri ismimle 9 yapınca @Forumdash diye düşündüm
Tam benden beklenilecek hareket gerçi, şüphelerde haklısın. Gel gör ki ben bile 2 yapabildim @Forumdash 'a karşı, Dosi ismiyle kim yapmışsa anlaşılan daha önce çözüp de sonuçları bildiği için ikinci kez yapmış, yani listedeki isimlerden biri olmalı katil...
1 doğru...Ben niye senin adını yazayım
Gelmişken yapı ver
Jonas sensin o zaman Tester da olabilirsinTam benden beklenilecek hareket gerçi, şüphelerde haklısın. Gel gör ki ben bile 2 yapabildim @Forumdash 'a karşı, Dosi ismiyle kim yapmışsa anlaşılan daha önce çözüp de sonuçları bildiği için ikinci kez yapmış, yani listedeki isimlerden biri olmalı katil...
Tester ne demek onu bile bilmiyorum, ama Dark deyince benim için akan suların durduğunu belirtmeye gerek bile duymadım malum.Jonas sensin o zaman Tester da olabilirsin
Evet. Farklı bir nickle kendimi gizleyedebilirdim o açıdan hayırlı bir evlat sayılırım...
Yormamişin dedeniEvet. Farklı bir nickle kendimi gizleyedebilirdim o açıdan hayırlı bir evlat sayılırım...
Yalnız bir sorudan kesinlikle emindim. Orada cevabı görünce sesli bir tepki verdim şaşırttın. Seni bu konularda çok tanımadığımı söylemiştim zaten... 10 yapan cindir. @Afet GüçverirYormamişin dedeni
Ne alaka?@Afet Güçverir ile aslında bişeyler konuşmuştuk siteyle alakalı. Senin de "son etkinlikler" bölümünden forumun akışını izlediğini biliyorum. Belki o konuşmaları okumuşundur ve denemişindir diye bi an düşündüm