Şımarık anlarım da pişkin de demezsin beee....Evet öyle birisin, hem de fazlasıyla![]()
Şımarık anlarım da pişkin de demezsin beee....Evet öyle birisin, hem de fazlasıyla![]()
Şımarık daha kötü bence hem sende o durum yok, sadece kendini beğenmişlik varŞımarık anlarım da pişkin de demezsin beee....))
Şımarık böyle daha komik ve sempatik bence pişkinliğe göre ama ne açıdan baktığına göre değişebilir tabi.Şımarık daha kötü bence hem sende o durum yok, sadece kendini beğenmişlik var![]()
Sen şımarıklığı, sinir bozucu ve gıcıklık ile karıştırıyorsun galibaŞımarık böyle daha komik ve sempatik bence pişkinliğe göre ama ne açıdan baktığına göre değişebilir tabi.Kendini beğenmişlik ise bambaşka bir konunun başlığı, onu çoğu zaman bilinçli yaptığımı biliyorsun.
)
Sence ne anlama geliyor onu anlamadım doğrusu.Sen şımarıklığı, sinir bozucu ve gıcıklık ile karıştırıyorsun galiba
Benim de pişkinliğin tam anlamına bakmam gerekiyor![]()
AA ben de pişkinliği tam tersi farkında olup bunu bile bile gıcıklık yapıp üste çıkma olarak düşündüm 😱Sence ne anlama geliyor onu anlamadım doğrusu.Şımarıklık bence daha naif ve komik oluyor yapıldığında.
Tabi ne ölçüde yaptığının da önemi var çekilmez şekilde yapmak işin tadını kaçırabilir.
)
Pişkinliğin anlamı biraz daha farklı, böyle yaptığı şeylerin çok da farkında olmayıp hareketlerine devam etmek gibi biraz.)
O yönden bakınca tabi biraz farklı gelebilir. Aslında farklı şekilde de yorumlanabilir. Yerine göre değişkenlik gösterebilir. Pişkin pişkin sırıtmak vardır. Öyle durumlarda aslında yaptığının farkındasındır.AA ben de pişkinliği tam tersi farkında olup bunu bile bile gıcıklık yapıp üste çıkma olarak düşündüm 😱
Bir laf söyledim başıma dert aldımO yönden bakınca tabi biraz farklı gelebilir. Aslında farklı şekilde de yorumlanabilir. Yerine göre değişkenlik gösterebilir. Pişkin pişkin sırıtmak vardır. Öyle durumlarda aslında yaptığının farkındasındır.Ama o durum sırıtmaya getirilen bir anlam gibi düşün. Pişkinlik anlam olarak çok da o tanıma uymuyor.
![]()
Benim gibi adama pişkin dersen olayın irdelenmemesi imkansızdır zaten...Bir laf söyledim başıma dert aldım![]()
Çözdük en azından meseleyi![]()
Evet Survivor sayesinde iyi dis topladım. Onların çoğu da senden geldi zaten
Daha bi 2 hafta daha diss toplamaya bak. Bayramdan sonra sizden SS isterimEvet Survivor sayesinde iyi dis topladım. Onların çoğu da senden geldi zatenO yüzden yeni bölüm için iddialıyım diyebilirim, heyecanla bekliyoruz yeni bölümü
@Dosi
Şu an pek dislik malzeme yok gibi, ama yine de denk getirirsem yaparım bir şeylerDaha bi 2 hafta daha diss toplamaya bak. Bayramdan sonra sizden SS isterim
Bu arada kendi SS'mi @GAY1i 'n hesabına atarım ve yarışma günü tarihten hile yapmadığımı kanıtlarım
@Tolstoyevski
En son diss sayımız 1 senelik diss sayısıydı ama şimdi eminim ikiye katlamışızdırŞu an pek dislik malzeme yok gibi, ama yine de denk getirirsem yaparım bir şeyler![]()
Öyle görünüyor gerçekten de, bir önceki bölüme baktım da şu anki sayının orayla alakası yokEn son diss sayımız 1 senelik diss sayısıydı ama şimdi eminim ikiye katlamışızdır![]()
Onlarıda ilerde özel hesap ederiz belkiÖyle görünüyor gerçekten de, bir önceki bölüme baktım da şu anki sayının orayla alakası yokHa bir de aldığım olmamış kadar sinir bozucu da var. Keşke onlar da dis olsaydı
![]()
Bu öyle aktiflik gerektirecek bir durum değil aslında. Tek seni yoracak şey zamanı gelince diss sayını bana söylüyorsun (SS ile) gerisi bende@Dosi hayırlı olsun ve kolay gelsin.
Sana yoğunluğumdan bahsetmiştim, şimdi değil ama daha sonra muhakkak katılmak isterim bu etkinliğe.![]()
Acun baba sağolsun beni çıldırttı sizi sevindirdiEvet Survivor sayesinde iyi dis topladım. Onların çoğu da senden geldi zatenO yüzden yeni bölüm için iddialıyım diyebilirim, heyecanla bekliyoruz yeni bölümü
@Dosi