bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,352
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Belki sen seversin tabii her filmin, her türün bir alıcısı bulunur.Hadi yaaa... o derece mi 😱
Belki sen seversin tabii her filmin, her türün bir alıcısı bulunur.Hadi yaaa... o derece mi 😱
BluTV'den niye kalkıyor filmler. Oraya kalıcı olarak eklenmiyor mu ki? Ben Zeki Demirkubuz filmlerinin orada olduğunu görmüştüm geçenlerde ama üyeliğimi yenileyince izlerim diyordum. Kaçırdık mı şimdi onları
Yazgı (2001)
BluTV'den kalkmak üzereyken yakaladığım bir diğer film oldu. Zeki Demirkubuz'un izlemeyi en çok izlediğim filmlerindendi bu vesileyle aradan çıkmış oldu.
Dünyaya kayıtsızlık üzerine çok ilginç bir film. Aslında film tam bir Zeki Demirkubuz filmi gibi başlıyor. Her zamanki gibi aşırı gerçekçi bir fakirlik tasviri, utanmaz adamlar, ahlaksız kadınlar... Ana karakterinin ilginçliği dışında son kısma kadar çok ilgi çekici bir şey yok belki, yine de izletiyor kendini. Filmi değerli kılan ise son kısmı. İşin içine adaletin eylemlere göre değil de hayata dair fikirlere göre işlemesi girince her şey çok değerleniyor. Filmin ilk kısmı, oluşturulan karakter altyapısı da değer kazanıyor.
Savcıyla Musa'nın finaldeki diyalogu efsane. Musa'nın cevapları özellikle. Fakat savcıyı oynayan oyuncunun kağıttan zorla okutuyorlarmışçasına gözükmesi, bu sahnenin daha da mükemmelleşmesine engel olmuş. Yine de Türk sineması için değerli bir film.
7.5/10
Hiçbir platformdaki filmler, diziler kendi yapımı olmadığı sürece kalıcı değil ki. Ben de şansa son anda yakaladım anlaşmaları bitti herhalde. Aslında birkaç filmi daha vardı izleyebileceğim, ben de kaçırdım onları. Gerçi şu an linkini biliyorsan hala izleyebiliyorsun google araması ile vs. Ama son anlar maalesef.BluTV'den niye kalkıyor filmler. Oraya kalıcı olarak eklenmiyor mu ki? Ben Zeki Demirkubuz filmlerinin orada olduğunu görmüştüm geçenlerde ama üyeliğimi yenileyince izlerim diyordum. Kaçırdık mı şimdi onları
Yok yetişemem artık, zaten izlesem de 1 film ancak izlenir. Ben diğer filmlerine de bakarım diyordum ara sıra. Peki genelde ne kadar süreliğine kalıyor platformlarda filmler?Hiçbir platformdaki filmler, diziler kendi yapımı olmadığı sürece kalıcı değil ki. Ben de şansa son anda yakaladım anlaşmaları bitti herhalde. Aslında birkaç filmi daha vardı izleyebileceğim, ben de kaçırdım onları. Gerçi şu an linkini biliyorsan hala izleyebiliyorsun google araması ile vs. Ama son anlar maalesef.
Muhtemelen Mubi'ye satacaklardır bir süreliğine.
1 yıllık veya 2 yıllık olur genelde. Bu arada ne derece ilgini çeken filmler bilmiyorum ama Bulantı ve Kor hala duruyor.Yok yetişemem artık, zaten izlesem de 1 film ancak izlenir. Ben diğer filmlerine de bakarım diyordum ara sıra. Peki genelde ne kadar süreliğine kalıyor platformlarda filmler?
Ben daha yakın zamanda görmüştüm ama çok daha önceden de eklenmiş olabilir tabi, ya da bunun anlaşması farklıdır Eski filmleri daha iyiymiş sanırım. Kader ile Masumiyet'i izlemiştim. Onlar baya iyiydi.1 yıllık veya 2 yıllık olur genelde. Bu arada ne derece ilgini çeken filmler bilmiyorum ama Bulantı ve Kor hala duruyor.
En önemli ikisini izlemişsin zaten. Yeraltı ve Yazgı'yı yanlarına eklemeni tavsiye ederim.Ben daha yakın zamanda görmüştüm ama çok daha önceden de eklenmiş olabilir tabi, ya da bunun anlaşması farklıdır Eski filmleri daha iyiymiş sanırım. Kader ile Masumiyet'i izlemiştim. Onlar baya iyiydi.
Çooook cimrisin ya Ozan Son dönemlerdeki Türk filmlerine bakarsak biraz 6 az değil mi sonuçta komedi filmidir bu
Kolpaçino (2009)
O kadar çok ününü duydum ki artık izlememek tuhaflaşmaya başlamıştı. Bu eksiği de giderdik çok şükür. O kadar çok repliği günlük hayatımızın içine girmiş ki bazılarının buradan olduğunu yeni öğrendim.
Beklediğim kadar komik olmasa da eğlenceli bir suç filmiydi. Karakterler iyi yazılmış, Şafak Sezer iyi oynamış. Başta boşaltım eylemiyle ilgili kısımlar olmak üzere çok gereksiz iğrençlikleri vardı. Yine de efsane olan sahnelerinin hatrına iğrençlikleri görmezden gelinebilir.
"Altın kapılarımız kan oldu Tayfun" repliği favorim oldu.
6/10
Daha iyi bir sürü yerli komedi filmi izledik yakın dönemde.Çooook cimrisin ya Ozan Son dönemlerdeki Türk filmlerine bakarsak biraz 6 az değil mi sonuçta komedi filmidir bu
Kolpaçino Bomba da en az Kolpaçino kadar iyi mutlaka izle ama 3'ü asla izleme
Daha iyi bir sürü yerli komedi filmi izledik yakın dönemde.
Kolpaçino bana göre yani tamamen öznel bir açıdan, gelmiş geçmiş en komik-güldürü Türk filmidir buna Kemal Sunal filmleri de dahil. En kaliteli komedi demiyorum, Pardon filmi çok daha kaliteli mesela ama ''güldürmek'' bakımından Kolpaçino... Kemal Sunal filmleri de çok kalitelidir ama yine ''güldürmek'' olarak ele alınınca Kolpaçino...Daha iyi bir sürü yerli komedi filmi izledik yakın dönemde.
Herkes dilediğine gülmekte özgür tabii, benim ilk 20'me girmez.Kolpaçino bana göre yani tamamen öznel bir açıdan, gelmiş geçmiş en komik-güldürü Türk filmidir buna Kemal Sunal filmleri de dahil. En kaliteli komedi demiyorum, Pardon filmi çok daha kaliteli mesela ama ''güldürmek'' bakımından Kolpaçino... Kemal Sunal filmleri de çok kalitelidir ama yine ''güldürmek'' olarak ele alınınca Kolpaçino...
SayDaha iyi bir sürü yerli komedi filmi izledik yakın dönemde.
Arif v 216
TeşekkürlerArif v 216
Kaçma Birader
Kara Bela
Bana Masal Anlatma
Organize İşler: Sazan Sarmalı
Ölümlü Dünya
Cinayet Süsü
Aile Arasında
Geniş Aile: Yapıştır
İtirazım Var
Yeter bence.