The_Erinch
Favori Üye
Macun abim zehir gibi yine barış direkt 1. Olmasın diye Meryem, tayfun, parviz gibi ilk 2 ay gidenleri getirmemiş : mert bile cici konuştu @Angelica ablam bu oyunu bozar @MasacRE @Sherlock @The_Erinch @Dosi
Parviz asıl Ezgi ve Aşkım ile yüzleşmeli.Macun abim zehir gibi yine barış direkt 1. Olmasın diye Meryem, tayfun, parviz gibi ilk 2 ay gidenleri getirmemiş : mert bile cici konuştu @Angelica ablam bu oyunu bozar @MasacRE @Sherlock @The_Erinch @Dosi
Evrim’i televizyonda görmeyi özlemişim be
Evrim çok sert girdi konuyaEvrimmmmmmmmm
Şöyle rastgelince uçtan baktım da, Barış her kimse kaybeder umarım. Sempatik bulamadım kendisini. İyi olan kazansın yine de, nihayet finale gelindi demek ki..
İşe yaramadı mı Tols @MasacREBuradan da göndermişler reisimi...
Parviz asıl Ezgi ve Aşkım ile yüzleşmeli.
Barış’ın kaybetmesi için totem yapıyorum bakalım yarayacak mı işe.İşe yaramadı mı Tols @MasacRE
Müstehak Berkan’a. Bakalım cevap verecek yüzü var mı.Evrim çok sert girdi konuya
Berkan anlamayacaktır ne demek istediğini
Şimdi birde Yunus Emreden bombalar bekliyorumEvrim çok sert girdi konuya
Niye gıcık kaptın ya, yarışmanın en karakterli ve en güçlü yarışmacısı. Üstün performans, 0 duygu sömürüsü ile SMS ile değil performansı ile o koltukta oturmakta. Ne kimsenin hakkını gaspetti ne birşeyBarış’ın kaybetmesi için totem yapıyorum bakalım yarayacak mı işe.
Ama işte Berkanın haberi yok Ama Evrimi özlemişim gerçekten; kütür kütür.Evrim çok sert girdi konuya
Biliyorum canım olmadığını; düşüncemi söyledim emrenin yazdığının üzerine.Perviz yok abi
Biliyorum canım olmadığını; düşüncemi söyledim emrenin yazdığının üzerine.
O kadar da iyi değil gibi bilmiyorum aşırı abartılmalı antipati yarattı bende tek sevdiğim Barış, Barış Manço’dur.Niye gıcık kaptın ya, yarışmanın en karakterli ve en güçlü yarışmacısı. Üstün performans, 0 duygu sömürüsü ile SMS ile değil performansı ile o koltukta oturmakta. Ne kimsenin hakkını gaspetti ne birşey