Görmedim konuyu45 bine kuru tebrik bile etmedin. Utan utan. Sana konu açana kuru tebriği bile çok görüyorsun. @eskici uğramadı bile
Ekli dosyayı görüntüle 89399
Görmedim konuyu45 bine kuru tebrik bile etmedin. Utan utan. Sana konu açana kuru tebriği bile çok görüyorsun. @eskici uğramadı bile
Ekli dosyayı görüntüle 89399
BuradaGörmedim konuyu
Ama İfaden eksikSen de güzel tanımladın evet
Dosi hanım ben sizi kuru tebrik etmişim o konuda yaBurada
🍒🍒 Dosi 45.000'ler Kulübünde 🍒🍒
@Tolstoyevski 'ye hediyesi için teşekkürler. Forumda kullandığım avatar ve fotolar ile güzel bir karışım yapmış :bhr: 45.000'ler Kulübündeyim. Hep birlikte nice mesajlara :Z 10 Mart 2015 üyelik tarihim. 23 Nisan 2016 1000'ler Kulübü! 12 Temmuz 2016 2000'ler Kulübü! 14 Kasım 2016 3000'ler...fav10.net
Dosi hanım tebrik ederim sizi, hızınıza yetişilmiyor valla neredeyse her gün yeni bir kulüpte görüyorum
Hmm yapmışsın evet ama işte 1 senedir hediye görmedik çeşit çeşit kulüplerde oyüzden onu bile kutlamadan saymadımDosi hanım ben sizi kuru tebrik etmişim o konuda ya
Uğrarım bir araBurada
🍒🍒 Dosi 45.000'ler Kulübünde 🍒🍒
@Tolstoyevski 'ye hediyesi için teşekkürler. Forumda kullandığım avatar ve fotolar ile güzel bir karışım yapmış :bhr: 45.000'ler Kulübündeyim. Hep birlikte nice mesajlara :Z 10 Mart 2015 üyelik tarihim. 23 Nisan 2016 1000'ler Kulübü! 12 Temmuz 2016 2000'ler Kulübü! 14 Kasım 2016 3000'ler...fav10.net
50 bini bekle sen (Yine hediye vermedi)Hmm yapmışsın evet ama işte 1 senedir hediye görmedik çeşit çeşit kulüplerde oyüzden onu bile kutlamadan saymadım
Beğeni bırakmayıda unutma. Hatta şimdi beğeniyi konuya bırak, hediyeyle uğramayı erteleyebilirsinUğrarım bir ara
Tamam50 bini bekle sen (Yine hediye vermedi)
TamamdırBeğeni bırakmayıda unutma. Hatta şimdi beğeniyi konuya bırak, hediyeyle uğramayı erteleyebilirsin
Dondurma reis mi hakediyorFinalin adı Berkan ve Barış olacak, bu kadar diyorum. Cemal Can tribünlere oynayarak sahtekarlık yapıyor ve kesinlikle finali hak etmiyor.
O konuyu milyon defa açıkladı ve özür de dilediDondurma reis mi hakediyor