Dosi hanım tebrik ederim sizi, hızınıza yetişilmiyor valla neredeyse her gün yeni bir kulüpte görüyorumBirazdan kulaklığı alıp dinlerim.
Teşekkürler
Evet son zamanlarda çok keyif almaktayım. Özellikle @Tolstoyevski @Sherlock @xdragxx @MasacRE sağolsun son 1 aydır en çok onlarla muhabbetim var okey falan oynuyoruz (MasacRE yok )
Kesinlikle çok anlamlı bir hediye olduDaha geçen 44.444 olmadı mı ne ara 45.000 oldun hızına yetişemiyorussssss Zeynep hanım
Nice 45.000'lere umarım bu yeni kulübün forumda hak ettiğin şeyleri aldığın bir kulüp olur ve yeni bir başlangıç olur senin için
Nostaljik ve anlamlı bir hediye olsunssssssss
Konuda belli nezamanlar girdiğim sen bile 2 ayda girdiysen benim 1 buçuk ayda girmem normalDosi hanım tebrik ederim sizi, hızınıza yetişilmiyor valla neredeyse her gün yeni bir kulüpte görüyorum
Nasıl 1 buçuk ay olabilir ya, sanki daha geçen gün girmiş gibisin bir önceki kulübeKonuda belli nezamanlar girdiğim sen bile 2 ayda girdiysen benim 1 buçuk ayda girmem normal
Konum çok upplandı, ondan olabilirNasıl 1 buçuk ay olabilir ya, sanki daha geçen gün girmiş gibisin bir önceki kulübe
İşte bunların hepsi arka arkaya geldikçe sanki bana hepsi aynıymış gibi geliyor, ayırt edemiyorumKonum çok upplandı, ondan olabilir
Birde favorisözlükte konum açıldı, ondnan kafan karışmıştır ama sen orda yazmadın gerçi
Cevapsız Sorular'da da konuktum. Belkide ondan sana öyle geldi hepsi ard arda oldu
Favori sözlüktekini ilerde kendim açacaktım. İstemezdim iki kutlama arasına girsin ama açıldıİşte bunların hepsi arka arkaya geldikçe sanki bana hepsi aynıymış gibi geliyor, ayırt edemiyorum
Parantez içi reis yine haklıFavori sözlüktekini ilerde kendim açacaktım. İstemezdim iki kutlama arasına girsin ama açıldı
Cevapsız Sorular ise sürpriz oldu katılımım.
Bundan sonra durulurum (Ağustosta 50.000'ler Kulübüne girdi )
Konudaki fotoya baktın mı?Parantez içi reis yine haklı
Bu hangi zaman dilimiVar bir tahminim
Olur yarın ver
Konuma kalp at detayları iyi
14 Kasım'ın 14'ü kalmış 3 kere yazıldı garip şekilde ben ayarlarkenBu hangi zaman dilimi
14 Kasım 201614
3000'ler Kulübü!
Mikasa'ı bilmiyorum. Martha mı demek istedin acaba diye Dark'taki kızı aradim Neyse gördüm güzel subliminal olmuş @Tolstoyevski14 Kasım'ın 14'ü kalmış 3 kere yazıldı garip şekilde ben ayarlarken
Tols, Dark'ı Mikasa'nın karnına ayarlamış fotoda
SNK'de ki bir karakterMikasa'ı bilmiyorum. Martha mı demek istedin acaba diye Dark'taki kızı aradim Neyse gördüm güzel subliminal olmuş @Tolstoyevski