🍒🍒 Dosi 45.000'ler Kulübünde 🍒🍒

Daha geçen 44.444 olmadı mı ne ara 45.000 oldun hızına yetişemiyorussssss Zeynep hanım :A
Nice 45.000'lere umarım bu yeni kulübün forumda hak ettiğin şeyleri aldığın bir kulüp olur ve yeni bir başlangıç olur senin için :D
Nostaljik ve anlamlı bir hediye olsunssssssss

• Harika
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Daha geçen 44.444 olmadı mı ne ara 45.000 oldun hızına yetişemiyorussssss Zeynep hanım :A
Nice 45.000'lere umarım bu yeni kulübün forumda hak ettiğin şeyleri aldığın bir kulüp olur ve yeni bir başlangıç olur senin için :D
Nostaljik ve anlamlı bir hediye olsunssssssss
Kesinlikle çok anlamlı bir hediye oldu :bhr:
Sözlerin için teşekkürler🤗

Çenem düştü bu ara ama sizin sayenizde. Bu kadar kısa sürede 5 bin yazmak benim için bir rekor oldu. Konumda tarihler var zaten :A
Okey masası ve sayaca işlenmeyen yerlerdeki mesajlarda sayılsaydı o O o :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Nasıl 1 buçuk ay olabilir ya, sanki daha geçen gün girmiş gibisin bir önceki kulübe :A
Konum çok upplandı, ondan olabilir :F
Birde favorisözlükte konum açıldı, ondnan kafan karışmıştır ama sen orda yazmadın gerçi :A

Cevapsız Sorular'da da konuktum. Belkide ondan sana öyle geldi :Fhepsi ard arda oldu :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Konum çok upplandı, ondan olabilir :F
Birde favorisözlükte konum açıldı, ondnan kafan karışmıştır ama sen orda yazmadın gerçi :A

Cevapsız Sorular'da da konuktum. Belkide ondan sana öyle geldi :Fhepsi ard arda oldu :A
İşte bunların hepsi arka arkaya geldikçe sanki bana hepsi aynıymış gibi geliyor, ayırt edemiyorum :A

• Güldürdün
İşte bunların hepsi arka arkaya geldikçe sanki bana hepsi aynıymış gibi geliyor, ayırt edemiyorum :A
Favori sözlüktekini ilerde kendim açacaktım. İstemezdim iki kutlama arasına girsin ama açıldı :F
Cevapsız Sorular ise sürpriz oldu katılımım.
Bundan sonra durulurum (Ağustosta 50.000'ler Kulübüne girdi ) :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Favori sözlüktekini ilerde kendim açacaktım. İstemezdim iki kutlama arasına girsin ama açıldı :F
Cevapsız Sorular ise sürpriz oldu katılımım.
Bundan sonra durulurum (Ağustosta 50.000'ler Kulübüne girdi ) :A
Parantez içi reis yine haklı :A

• Güldürdün
Tebrikler Zey. :Z :Z @Dosi

ESlonwWWkAAEuRs.jpg

• Harika