Emre Ozansoy
Moderatör
Finalin adı Berkan ve Barış olacak, bu kadar diyorum. Cemal Can tribünlere oynayarak sahtekarlık yapıyor ve kesinlikle finali hak etmiyor.
Yemişse yemiş helal olsun şampiyonaDondurma reis lobisi seni ne ara bünyesine kattı?
Dondurma reis mi hakediyor
Lakabına takılma sen şimdi performans olarak Cemal Can haketmiyor da Barış mı hakediyorO konuyu milyon defa açıkladı ve özür de diledi
üüO konuyu milyon defa açıkladı ve özür de diledi
Bir de nasıl bir kitleyse anında TT oluyorlar ya, anormal derecede büyükler. Adam hiçbir şey yapmasa bile garip taglerle listeye giriyor. Bir de şey var “Karakter Kazanacak”Açıyorum twitter'ı popüler twitlere bakıyorum. Hepsi tam olarak bu tarzda ya resmen Barış çok mücadele etmiş çok yorulmuş çok çileler çekmiş o yüzen o hak ediyormuş. Diğerleri de onunla beraber parkura çıkıp yorulmuyor mu yani ben anlamadım bu işi?
Cemal Can herkese şirin gözükmeye çalışıyor ama seyirciye oynadığı çok belli. Nisa'ya karşı tutumu hiç inandırıcı değildi meselaLakabına takılma sen şimdi performans olarak Cemal Can haketmiyor da Barış mı hakediyor
Tribünlere oynama işini en iyi Barış yapıyor ama yine de sen bilirsin.Finalin adı Berkan ve Barış olacak, bu kadar diyorum. Cemal Can tribünlere oynayarak sahtekarlık yapıyor ve kesinlikle finali hak etmiyor.
En azından biri performans ikincisi, diğeri performans dokuzuncusuTribünlere oynama işini en iyi Barış yapıyor ama yine de sen bilirsin.
Cemal Can reis adamdırCemal Can herkese şirin gözükmeye çalışıyor ama seyirciye oynadığı çok belli. Nisa'ya karşı tutumu hiç inandırıcı değildi mesela
Çünkü yakışıklı
Lakabına takılma sen şimdi performans olarak Cemal Can haketmiyor da Barış mı hakediyor
Tribünlere oynama işini en iyi Barış yapıyor ama yine de sen bilirsin.
Arkadaşlar ciddi ciddi Barış fanlarıyla tartışma mı yapıyorsunuz siz Yapmayın etmeyin boşu boşuna yormayın kendinizi, ne deseniz boş şu anda onlar içinNeden?
Diğerleri güçsüz ve karaktersiz mi yani?Çünkü karakterli güçlü bugüne kadar hiç yakışıklığına bakmadık biz
Diğerleri güçsüz ve karaktersiz mi yani?
Neden?
Ya bırak ciddiye alma şunları ne dediklerini bilmiyorlar zaar@Emre Ozansoy lütfen durmadan olmamış atmak yerine, Barış'ın şampiyon olmayı neden hak ettiğini bana mantıklı nedenlerle açıklar mısın? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.