2019 En Favori (Yabancı) Film | Final | Parasite vs Joker

2019'un En Favori Yabancı Film'i hangisi olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haksızlık yok dün pazardı ve insanlar yoğundu bugün işte anketi göremeyenler oyladı ve sonuç ortada :A

Haksızlık yok dün pazardı ve insanlar yoğundu bugün işte anketi göremeyenler oyladı ve sonuç ortada :A
Ben iki filmide severim ama @mesmeso61 başta hata yaptı. Dünde etiketleyip uzatılsın demiştik ama ozaman daha başıydı.
Dünden beri aktif ve etkinliğine vakit ayırıp etiketlemeye devam etmeliydi.
Kusura bakmasın ama haftalardır uğraştı fakat finaline gölge düştü. Bu duruma düşülmemesi için dikkatli davranmalıydı.
Şuana kadar olan finallerde fazla gün verip buna 1 gün demesi en büyük hata oldu. Her iki Sonuçta sırf bu uzatılmadan dolayı insanlar ses edecek haklı olarak.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Oylama süresi en baştan 1+ gün olmalıydı şimdi bu sayede Joker kazanırsa Parasite’a çok büyük haksızlık edilmiş olacak.
Sürenin en baştan kısa belirlenmesi yanlış olmuş, ama haksızlık süresi kısa tutulan ve berabere biten oylamayı uzatmak mı yoksa yarı finale göre mi şampiyon ilan etmek? O durumda daha büyük haksızlık olurdu. Parasite'e de gölge düşerdi şampiyonluğuna ki bunu Parasite'i oylayanlar da söylüyor. Kazanacaksa böyle kazanılması nasıl daha adil değil?

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Tekrardan beraberlik olmasın diye Joker dedim :A
Sürenin en baştan kısa belirlenmesi yanlış olmuş, ama haksızlık süresi kısa tutulan ve berabere biten oylamayı uzatmak mı yoksa yarı finale göre mi şampiyon ilan etmek? O durumda daha büyük haksızlık olurdu. Parasite'e de gölge düşerdi şampiyonluğuna ki bunu Parasite'i oylayanlar da söylüyor. Kazanacaksa böyle kazanılması nasıl daha adil değil?
Bu şekilde haklı bir kazanma mı oluyor peki?
Yinede eşitlik oldu :D

16-15 oldu zaten daha belli olmaz bir şey oy kullananlar da aynı kişiler ortada çok büyük bir yanlış yok bana göre.

Yine beraberlik olmuş lanet olsun :A oyumun bir anlamı kalmadı zaten şu an :A
Sırf bu sebepten oy vermen haksızlık. Keşke hiç oy vermeseydin. Filmlerden en azından 1ini izleyenelerin oy vermesi daha doğru. Yazdığın sebep hoş değildi😊

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Aserat and eskici
Bu şekilde haklı bir kazanma mı oluyor peki?
Yinede eşitlik oldu :D
Kazanan kim olursa en azından bir önceki turda aldığı oya göre değil, bu turda önde olduğu için kazanmış olur yani böylesi mi daha adil öylesi mi? Ki sen de öyle düşünüyorsun aslında, berabere biten turda birini galip ilan etmek ötekine çok büyük haksızlık değil mi? :A

Etkinliğin en başında ''finalde berabere kalınırsa böyle olur'' denilmediği için etkinliği yönetenin bu durumu seçmesinde bir sakınca yok. Yine berabere kalırsa o halde uzatmış olmanın anlamı kalmayacağı için ikisinin de şamp ilan edilmesi gerekir? Eğer beraberlikte Parasite edilirse o halde şu an uzatılmış olmasının anlamı kalmaz zira? :A

Sırf bu sebepten oy vermen haksızlık. Keşke hiç oy vermeseydin. Filmlerden en azından 1ini izleyenelerin oy vermesi daha doğru. Yazdığın sebep hoş değildi😊
Joker filmini izlemedim ama bildiğim bir film, diğerini hiç bilmiyorum :A

Burada da kaos çıktı @alperuz koş :A

cekirdek-1-jpg.85099

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Kazanan kim olursa en azından bir önceki turda aldığı oya göre değil, bu turda önde olduğu için kazanmış olur yani böylesi mi daha adil öylesi mi? Ki sen de öyle düşünüyorsun aslında, berabere biten turda birini galip ilan etmek ötekine çok büyük haksızlık değil mi? :A

Etkinliğin en başında ''finalde berabere kalınırsa böyle olur'' denilmediği için etkinliği yönetenin bu durumu seçmesinde bir sakınca yok. Yine berabere kalırsa o halde uzatmış olmanın anlamı kalmayacağı için ikisinin de şamp ilan edilmesi gerekir? Eğer beraberlikte Parasite edilirse o halde şu an uzatılmış olmasının anlamı kalmaz zira?
Ben onu demiyoroum 'eşitlik olmasın diye oyumu şuna verdim' nekadar doğru? Üstelik sende diğerine gıcık kaptın diye sevmediğin filmi savunmaktasın.
Al işte şu cevaba 👇. @Polat Şaşmaz 'da izlemediği bir filme oy verdi
Joker filmini izlemedim ama bildiğim bir film, diğerini hiç bilmiyorum :A
@xdragxx @MasacRE @Sherlock @MEnes

Ben onu demiyoroum 'eşitlik olmasın diye oyumu şuna verdim' nekadar doğru? Üstelik sende diğerine gıcık kaptım diye sevmediğin filmi savunmaktasın.
Al işte şu cevaba 👇. @Polat Şaşmaz 'd şslemediği bir filme oy verdi

Bu konuda haklısın bir şey diyemiyorum ama Joker'i sevmediğim haliyle 8-8.5 civarı puan vermiştim yani öyle nefret ettiğim bir film değil ki? 😱 Parasite önüne geçtiği için Joker'e sempati duydum fakat zaten Joker daha karanlık bir film olduğu için bana daha fazla hitap ediyor. Yani son turlardaki tüm filmleri izlediğim için benim oyda şaibe yok bence. :A

• Olmamış
Reactions: Dosi
Ben onu demiyoroum 'eşitlik olmasın diye oyumu şuna verdim' nekadar doğru? Üstelik sende diğerine gıcık kaptın diye sevmediğin filmi savunmaktasın.
Al işte şu cevaba 👇. @Polat Şaşmaz 'da izlemediği bir filme oy verdi

Ya yapacak bir şey yok bu konuda. @eskici öyle bir açıklama yapmış, onu yazmasa öyle geçip gidecekti. Diğer kullanılan oylarda da vardır muhtemelen izlemeyip oy verenler.

• Beğendim
Reactions: eskici and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...