Hazem
Favori Üye
Totem savaşları başlamışPopüler filmin tarafında olman şaşırttı. Joker popüler kültür ürünü olduğu için kazanacaktır.
Popüler kültürün aşırı abarttığı yapımlara alerjim olduğu için bana karşı da söylemiş olabilir @bazinga tam emin olamadım ama orada bir an karambolde kalıp karşılıklı totem yaptığımızdan eminim.Joker'e popüler kültür denmiş ya hem de bunu diyen @bazinga
Film tamamen sistem eleştirisi filmi ve belli bir kesimden de baya tepki görmüş bir film Popüler kültür işleri bana göre gereğinden fazla abartılan işlere denilmeli ama Joker sadece hak ettiği değeri gördü o kadar.
Kötü adam denilip geçilen Joker'in nasıl Joker olduğunu kendimizi onun yerine koyarak gördük ve film boyunca ben kendimi Joker'in yerine koyabildim bu büyük bir başarıdır.
Şarkısı yeterssssss
Kazanacağısssssssssss
Ya popüler kültür diyeceksen La La Land, Birdman gibi 90'larda çıksa değil ödül adı bile duyulmayacak filmlere demek gerekirPopüler kültürün aşırı abarttığı yapımlara alerjim olduğu için bana karşı da söylemiş olabilir @bazinga tam emin olamadım ama orada bir an karambolde kalıp karşılıklı totem yaptığımızdan eminim.
La La Land zamanında da baya savaşmıştık diye hatırlıyorum. @bazingaYa popüler kültür diyeceksen La La Land, Birdman gibi 90'larda çıksa değil ödül adı bile duyulmayacak filmlere demek gerekir
Ozan gibi efsane filmlerin hepsini izlemiş bir adam o filme iyi diyor zaten sinirden kuduruyorumLa La Land zamanında da baya savaşmıştık diye hatırlıyorum. @bazinga
Zamanında baya abartılı gömmüşüm ben de onuOzan gibi efsane filmlerin hepsini izlemiş bir adam o filme iyi diyor zaten sinirden kuduruyorum
Yaaa neyi efsane bana açıklayın da ikna olam. 2 saatlik filmi atlaya atlaya 1 saatte bitirmiştim
Ozan gibi efsane filmlerin hepsini izlemiş bir adam o filme iyi diyor zaten sinirden kuduruyorum
Yaaa neyi efsane bana açıklayın da ikna olam. 2 saatlik filmi atlaya atlaya 1 saatte bitirmiştim
Sonbaharda izleyeyim ben de. Bakalım beğenecekmiyimZamanında baya abartılı gömmüşüm ben de onu
2016 - La La Land / Aşıklar Şehri - Film Yorumları
Puanımı anlamadığım bazı göndermeler ve çok ufak kusurlar nedeniyle sonradan 9.5'a indirdim ama tabii ki de hala yılın en iyi filmi. Kaç gündür şarkılarını dinliyorum hayran kalmamak mümkün değil. :D Filmi merak ettiğini söyleyen @Sherlock ile @MayısKralı'nın yanı sıra @sokak sanati ve...fav10.net
Ahhh Sabri abi gece gece delirdim delirdimZamanında baya abartılı gömmüşüm ben de onu
2016 - La La Land / Aşıklar Şehri - Film Yorumları
Puanımı anlamadığım bazı göndermeler ve çok ufak kusurlar nedeniyle sonradan 9.5'a indirdim ama tabii ki de hala yılın en iyi filmi. Kaç gündür şarkılarını dinliyorum hayran kalmamak mümkün değil. :D Filmi merak ettiğini söyleyen @Sherlock ile @MayısKralı'nın yanı sıra @sokak sanati ve...fav10.net
Romantik-komedi-müzikal tarzı bir film, kadınlara daha da fazla hitap ediyor haliyle yani beğenme olasılığın oldukça yüksek, 8.5 verirsin en kötü.Sonbaharda izleyeyim ben de. Bakalım beğenecekmiyim
Hint filmi seven sever bunu da Ya bak La La Land'dan daha iyi romantik film de sürüyle var. Eternat Sunchine, Not Defteri falan ben bir de romantik film manyağı biri olmadığım halde direkt 2 tane söyledimRomantik-komedi-müzikal tarzı bir film, kadınlara daha da fazla hitap ediyor haliyle yani beğenme olasılığın oldukça yüksek, 8.5 verirsin en kötü.