Bu arada sende etiket listesine at bari. O da baya tepki alacak gibiBu tür etkinliklerde etiket mesajına tepki bırakmaktansa ilk mesaja tepki bırakmak etkinlik sunucusunun işine daha çok geliyor
Bu arada sende etiket listesine at bari. O da baya tepki alacak gibiBu tür etkinliklerde etiket mesajına tepki bırakmaktansa ilk mesaja tepki bırakmak etkinlik sunucusunun işine daha çok geliyor
Hele şükür anladıntmm şimdi kalın kafama sokabildim.
Kime verdi???Farkeden birşey olmayacaktı. @MasacRE oyunu o ara bekletiyordu ve o oy verdikten sonra oylayan olmadı günlerdir zaten
Çağatay haricinde zevk denen bişeyi bu kütüğün @MasacREScarlett
Lütfen, zevkler ve renkler tartışılmazÇağatay haricinde zevk denen bişeyi bu kütüğün @MasacRE
Sen de zevksizsinLütfen, zevkler ve renkler tartışılmaz
Ben ikisine eşittim. Burun farkıyla Scarlett dedim. Kararsızdım sonraSen de zevksizsin
Neee ya ikonik bir sahne olarak geçiyor nolacaktı sankiBen ikisine eşittim. Burun farkıyla Scarlett dedim. Kararsızdım sonra
@xdragxx Margot'un bir videosunu paylaştı ve Scarlett'e oyum kaydı
Banane, sonuçta karar vermemde etkili oldu. Kendini tebrik etNeee ya ikonik bir sahne olarak geçiyor nolacaktı sanki
Ben ikisine eşittim. Burun farkıyla Scarlett dedim. Kararsızdım sonra
@xdragxx Margot'un bir videosunu paylaştı ve Scarlett'e oyum kaydı
Scarleti hafızama kazıdığım film Ne kadar güzel olmadiğini da görünNeee ya ikonik bir sahne olarak geçiyor nolacaktı sanki
Emeğine sağlık çok keyifli etkinlik hazırladın iki adayın da eşit oy almaları rekabeti ortaya koyuyor.. Scarlet Johanson hak etti bu başarıyı 🤗Oy veren herkese teşekkürler. Kıyasıya bir mücadele oldu. Scarlett ilk başta 18-13 öndeyken Margot 21-18 öne geçmişti ve bir kaç gün önce @MasacRE eşitliği sağlayan oyu kullandıktan sonra nekadar etiket yapsakta başka oy gelmedi ve 22-22 sonuçlandı.
@eskici @Özgür @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @Felon @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @AteşBöceği @Gerekli24 @UgrArks
@hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci @slhttnmtl ve herkes
Videodaki kapak 'Dosi aman izleme' diyor.Scarleti hafızama kazıdığım film Ne kadar güzel olmadiğini da görün
Sırada En Favori Erkek Oyuncu Yerliler var. Umarım aynı keyfi alırsınızKeyifli bir etkinlikti.
Scarlett Johansson'u hiçbir zaman çok güzel bulmadım, bu kadar güzel bulunmasını da anlamadım bence ondan güzel onlarca kişi vardı önceki turlarda elenen. Margot ise bambaşka bir yerde tabii. Günümüzün Marilyn Monroe'su. 😍
Harikaydı sadece son cümleler için verdim
@Emre Ozansoy etikete değilde konuya tepki vermeyi öğren artık
İlk konunun havası bozulur zaten uzun ve teşekkür fası yakışmaz ilk konuya bir ara eskiden denemişlik vardı ama olmuyordu etiket. Gerçi eski sistemde kalmıştırO zaman ilk konuya etiketle ya. Neyse, tamam...
Katılımın için teşekkürlerEmeğine sağlık çok keyifli etkinlik hazırladın iki adayın da eşit oy almaları rekabeti ortaya koyuyor.. Scarlet Johanson hak etti bu başarıyı 🤗