Bu dizi ya kafaya oynayacak ya da büyük batacak. Ortası yok.
Umarım günü bana uygun olur
Beni kışkırtmak olur buSalı veya Perşembe olacak gibi bir his var içimde.
Beni kışkırtmak olur bu
Perşembe Züleyha var, tamam ama Salı izlediğin dizi var mı ki?
Perşembe Züleyha var, tamam ama Salı izlediğin dizi var mı ki?
Hekimoğlu var Da ne kadar dayanırım bilemedimZüleyha nereden çıktı be. Bir Zamanlar Çukurova.
Hekimoğlu var Da ne kadar dayanırım bilemedim
Züleyha diye pazarlanıyor yada değiştiriliyor adı romanyada mı ne öyleydi adı
Hekimoğlunu bırakacaksam baraj iiçin neden bırakayım Başrol kız kadar itici yeteneksiz kimse yokKanal D Romanya'da öyle yayınlanıyor galiba, oradan aklıma gelmiş olabilir.
Baraj varken Hekimoğlu ne? Bırakırsın onu bence.
Hekimoğlunu bırakacaksam baraj iiçin neden bırakayım Başrol kız kadar itici yeteneksiz kimse yok
Ben kırgınlardaki oynayan kız için demiştim Bahar'dan sonra her anlamda düşmüş ArifBiran itici, ama Burak ve Feyyaz var. Hekimoğlu'nu Baraj için değil bu dizi için bırakırsın demiştim.
Ben kırgınlardaki oynayan kız için demiştim Bahar'dan sonra her anlamda düşmüş Arif
erkek adı mı onun adıBahar bir ayrıydı. Kırgınlar'da oynayan kız işte Biran. Tam bir itici.
erkek adı mı onun adı
Kordonu önce şey sanmişlar sonra kız doğmuş vakası anlaşilanBiran Damla Yılmaz onun adı işte.
Kordonu önce şey sanmişlar sonra kız doğmuş vakası anlaşilan
Bir şey diyeyim mi bu dizi salı olursa Hekimoğlu'nu bırakabilirim. Zaten yeni sezonda Belçim Bilgin gelecek o kadının yeteneksizliğine katlanılmaz.Hekimoğlu var Da ne kadar dayanırım bilemedim
Züleyha diye pazarlanıyor yada değiştiriliyor adı romanyada mı ne öyleydi adı
Biran adı erkek adı değil miİsminin neresi erkek ismi onu anlamaya çalışıyorum ben.
Ben de acık kapı bıraktım ama hikaye bazlı oyuncu değilBir şey diyeyim mi bu dizi salı olursa Hekimoğlu'nu bırakabilirim. Zaten yeni sezonda Belçim Bilgin gelecek o kadının yeteneksizliğine katlanılmaz.
Biran adı erkek adı değil mi