eyvallah agaözlenilen üye...Bir dönem forumun en sözü gecen üyesiydi hala da gecer aşlında.Vadicilerin başkanıdır.Kendine has bir karakteri vardır.
Kendisiyle hiç sohbetim olmadı çünkü üye değildim. Ama keşke vadi sohbeti yapabilseydim diyeceğim kişi. Kendisinin çok eski mesajını gördüm. Vadi başlasa belki döner bir iki sohbet ederiz @takas
Geçtiğimiz sene dünya evine giren eski FF üyesi. Yeni baba oldu. Tüm gün çalıştığı için evlenmezden bir kaç ay önce forumu temenni bırakmıştır.
Profili felan da gizli. Vay demek çoluk çocuğa karışmış. Kızsa Elif erkekse Polat olmuştur çocuğun ismi. Neyse mesajı görürse. Hayatında başarılarGeçtiğimiz sene dünya evine giren eski FF üyesi. Yeni baba oldu. Tüm gün çalıştığı için evlenmezden bir kaç ay önce forumu temenni bırakmıştır.
Yok yok değil 😀Profili felan da gizli. Vay demek çoluk çocuğa karışmış. Kızsa Elif erkekse Polat olmuştur çocuğun ismi. Neyse mesajı görürse. Hayatında başarılar
Görüşürsen warlordsun selamı var de. Foruma dönerse Karahanlı'nın onu takdir edeceğini de söyleYok yok değil 😀
Vay be agam evlenip çoluğa çocuğa karışmış. Allah analı babalı büyütsün, çok sevindimGeçtiğimiz sene dünya evine giren eski FF üyesi. Yeni baba oldu. Tüm gün çalıştığı için evlenmezden bir kaç ay önce forumu temenni bırakmıştır.
Foruma dönmesi imkansızdan daha öte 😀Görüşürsen warlordsun selamı var de. Foruma dönerse Karahanlı'nın onu takdir edeceğini de söyle
Niye? Ne yapıyor merak ettimForuma dönmesi imkansızdan daha öte 😀
İmkansız diye birşey birşey yok Polat Alemdar için anlasanaForuma dönmesi imkansızdan daha öte 😀