Fenerbahçe 3-2 E.Y Malatyaspor | STSL 19/20 Sezonu - 29. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,122
Puanı
1,060
Süper Ligin 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Malatyaspor'u ağırladı. Mücadeleyi Fenerbahçe 3-2 kazanmayı başardı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Muriç ve Ozan Tufan (2) kaydetti.

Son düzenleme:
Malatyaspor düşme hattında, her maçı çok önemli. Fenerbahçe için ise sezon çoktan bitti. 3-1 Evkur Yeni Malatyaspor kazanır diyorum.

Aslında hala Avrupa şansımız var. 5. bile olsak Avrupa'ya gideceğiz ama oyuncuların akıllarında böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. :D

EY Malatyaspor maçın favorisi. :D

Aslında hala Avrupa şansımız var. 5. bile olsak Avrupa'ya gideceğiz ama oyuncuların akıllarında böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. :D

avrupaya yollamazlar feneri hakemle mahaf ederler maçı ardından irlandanın shamrock rovers takımıyla karşılaşıp irlandanın altına düşeriz bu entrikayla @emreemreu @bazinga

Kupada Kırklarelisporla oynadık bu sene, bu kadarlık Avrupa macerası yeter 3-5 sene bize. :A

Allah'tan Ersun Yanal zamanında alt sıralara iyi fark atmışız onun meyvelerini yiyoruz hala. Yoksa ilk 7'de kalmak bile hayal olurdu.

Kupada Kırklarelisporla oynadık bu sene, bu kadarlık Avrupa macerası yeter 3-5 sene bize. :A

Allah'tan Ersun Yanal zamanında alt sıralara iyi fark atmışız onun meyvelerini yiyoruz hala. Yoksa ilk 7'de kalmak bile hayal olurdu.
adamlar düşürmeye çalıştı o hakemlerle ilgili uyarmıştım bodrumda ersun yanalı philip cocu başındayken fenerin @bazinga

Malatya bu maçtan puan çıkaramazsa küme düşmeme amacında büyük yara alacak.

Ben de tam ilk 11'i paylaşmaya geliyordum. @Araf :D

Kadroda şaşırtıcı olan Falette'nin olmaması. Ya gözden çıkartıldı ya da sakatlık filan geçirdi son anda. Yedeklerde de yok.

Canlı bomba Jailson sonunda orta sahada oynayacak. Ama bu sefer de Gustavo reyis stopere geçmiş. Arkadaş koskoca takımda bir stoper olmaz mı ya? :(

• Beğendim
Reactions: Araf and 12.Adam
Ben de tam ilk 11'i paylaşmaya geliyordum. @Araf :D

Kadroda şaşırtıcı olan Falette'nin olmaması. Ya gözden çıkartıldı ya da sakatlık filan geçirdi son anda. Yedeklerde de yok.

Jailson sonunda orta sahada oynayacak. A bu sefer de Gustavo reyis stopere geçmiş. Arkadaş koskoca takımda bir stoper olmaz mı ya? :(
Daha bugün haber çıktı Falette ile ilgili, takımda kalacak diye. :D

1593269082506.png
ve yardımcımız olsun.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam