- Reaksiyon puanı
- 79,193
- Puanı
- 1,060
Neden olmasın.Bana mı sardın şimdi de..
Neden olmasın.Bana mı sardın şimdi de..
Evet FOX en iyisiHımmm evet Star'da ki işleri uğursuz geldi adama FOX'a dönsün en iyisi.
Umarım en doğru projeyi seçer de doya doya izleriz.Evet FOX en iyisi
Umarım doya doya izleriz ben de çok isterimUmarım en doğru projeyi seçer de doya doya izleriz.
Senin de bu kadar sevdiğini bilmiyordum.Umarım doya doya izleriz ben de çok isterim
Bizim Hikaye sağ olsun daha önceden kendisini bilmiyordum da oradan sonra da top 5 ime girdi hatta ilk sıradanSenin de bu kadar sevdiğini bilmiyordum.
Bende orada aşık oldum.Bizim Hikaye sağ olsun daha önceden kendisini bilmiyordum da oradan sonra da top 5 ime girdi hatta ilk sıradan
Çok iyi ve hayatımda Bizim Hikaye ile oyuncuyu çok seven ilk kişisinBende orada aşık oldum.
Nasıl ilk.Çok iyi ve hayatımda Bizim Hikaye ile oyuncuyu çok seven ilk kişisin
Etrafımda canım forumda kimin ne izlediğini daha bilmiyorum da etrafımda izleyen bile yoktu zevksizlerNasıl ilk.
Ay bu dizi izlenmez mi be?Etrafımda canım forumda kimin ne izlediğini daha bilmiyorum da etrafımda izleyen bile yoktu zevksizler
Aman sorma salaklar ya nesi var canım dizimin acabaAy bu dizi izlenmez mi be?
Dizi izliyorum tabii ki ama yerli dizileri pek tercih etmiyorum. Yani 7/24 müzik dinlemiyorum sadece fazla ilgiliyim diyelim.Ayol sadece müzik müzik müzik, insanı bayar.
Senle konuşurken dikkat etmekte fayda var o zamanNeden olmasın.
Zevksizler anam.Aman sorma salaklar ya nesi var canım dizimin acaba
Aman iyi halt ediyorsun. Sıkıcı herif. .ssDizi izliyorum tabii ki ama yerli dizileri pek tercih etmiyorum. Yani 7/24 müzik dinlemiyorum sadece fazla ilgiliyim diyelim.
@Ahmed in nişanlısı başka, uydurma.
Kurtulmasın, başka rollerde görmek istemiyorum.Sonunda @xBUGRAx ecünnü dizilerinden kurtulucak çocuk