- Reaksiyon puanı
- 79,205
- Puanı
- 1,060
Neden olmasın.Bana mı sardın şimdi de..![]()
Neden olmasın.Bana mı sardın şimdi de..![]()
Evet FOX en iyisiHımmm evet Star'da ki işleri uğursuz geldi adama FOX'a dönsün en iyisi.![]()
Umarım en doğru projeyi seçer de doya doya izleriz.Evet FOX en iyisi![]()
Umarım doya doya izleriz ben de çok isterimUmarım en doğru projeyi seçer de doya doya izleriz.![]()
Senin de bu kadar sevdiğini bilmiyordum.Umarım doya doya izleriz ben de çok isterim![]()
Bizim Hikaye sağ olsun daha önceden kendisini bilmiyordum da oradan sonra da top 5 ime girdi hatta ilk sıradanSenin de bu kadar sevdiğini bilmiyordum.![]()
Bende orada aşık oldum.Bizim Hikaye sağ olsun daha önceden kendisini bilmiyordum da oradan sonra da top 5 ime girdi hatta ilk sıradan
Çok iyi ve hayatımda Bizim Hikaye ile oyuncuyu çok seven ilk kişisinBende orada aşık oldum.![]()
Nasıl ilk.Çok iyi ve hayatımda Bizim Hikaye ile oyuncuyu çok seven ilk kişisin![]()
Etrafımda canım forumda kimin ne izlediğini daha bilmiyorum da etrafımda izleyen bile yoktu zevksizlerNasıl ilk.![]()
Ay bu dizi izlenmez mi be?Etrafımda canım forumda kimin ne izlediğini daha bilmiyorum da etrafımda izleyen bile yoktu zevksizler![]()
Aman sorma salaklar ya nesi var canım dizimin acabaAy bu dizi izlenmez mi be?![]()
Dizi izliyorum tabii ki ama yerli dizileri pek tercih etmiyorum. Yani 7/24 müzik dinlemiyorum sadece fazla ilgiliyim diyelim.Ayol sadece müzik müzik müzik, insanı bayar.![]()
Senle konuşurken dikkat etmekte fayda var o zamanNeden olmasın.![]()
Zevksizler anam.Aman sorma salaklar ya nesi var canım dizimin acaba![]()
Aman iyi halt ediyorsun.Dizi izliyorum tabii ki ama yerli dizileri pek tercih etmiyorum. Yani 7/24 müzik dinlemiyorum sadece fazla ilgiliyim diyelim.![]()
Bu dizi ağır kaçar Burak'a hadi seksi bir diziyle dönmeli.![]()
Sonunda @xBUGRAx ecünnü dizilerinden kurtulucak çocuk
Kurtulmasın, başka rollerde görmek istemiyorum.