- Reaksiyon puanı
- 79,192
- Puanı
- 1,060
Zibidi hali çok seksi değil mi?
Zibidi hali çok seksi değil mi?
Forumdaki nişanlısı benim.@Ahmed in nişanlısı başka, uydurma.
Normal erkek sevmeyi öğreninZibidi hali çok seksi değil mi?
Müzik dinleyenler ne zaman içi geçmiş oldu Ruhen de bedenen de senden gençim.
Yerli dizilere ilgim yok dedeciğim beni nasıl da tanıyor
Konuş evladım knuş. Yem olma şu para yiyicisineBana mı sardın şimdi de..
Beni koru dedeceğim şundan. @serhattKonuş evladım knuş. Yem olma şu para yiyicisine
Senin zibidi dediklerin normal gayet.Normal erkek sevmeyi öğrenin
Benden kaçamazsın istesen de.Beni koru dedeceğim şundan. @serhatt
Ayırırım o da mı dert. @Çiğdem @Forumdash
Konuş evladım knuş. Yem olma şu para yiyicisine
@Forumdash abicimizin olmadına @dreamy la üzülmüştük ama @serhatt az önce zehirledim onu diye göbek atıyorduBeni koru dedeceğim şundan. @serhatt
Evet zehirliyorum her gün milim milim. otopside anlaşılmasın diye. @alperuz @Forumdash @dreamy@Forumdash abicimizin olmadına @dreamy la üzülmüştük ama @serhatt az önce zehirledim onu diye göbek atıyordu
@Forumdash abicimizin olmadına @dreamy la üzülmüştük ama @serhatt az önce zehirledim onu diye göbek atıyordu
Bu bi itiraf beyanıdır bacım SS alın bana bişey olursa verin delil olarak mahkemeye @dreamy
Hepinizin iliğini kemiğini kurutucam. @ÇiğdemKoruyamıyorum ki evladim. Herif ahtapot gibi 8 koldan geliyor
Ben kimselere benzemem UNUTMA.Biz @dreamy ı umuta bile yedirmedik sana hiç @Forumdash
Hoştttt hiçbir şey ispat edemezsiniz.Bu bi itiraf beyanıdır bacım SS alın bana bişey olursa verin delil olarak mahkemeye @dreamy
Aynen @serhatt kolay @sokak sanati na göre Ayyy bu motive iyigeldi @dreamyBiz @dreamy ı umuta bile yedirmedik sana hiç @Forumdash
Sen öyle san kart papaz.