pompy yapmış mı onu da çağır, ben onu görmezden geliyorum söylemesi ayıp da.Hoş geldin ablam, senle konuşuyoruz zaten ama forumda olmanı özledim.
pompy yapmış mı onu da çağır, ben onu görmezden geliyorum söylemesi ayıp da.Hoş geldin ablam, senle konuşuyoruz zaten ama forumda olmanı özledim.
Evet çocuk ilk açıldığından beri konuda..pompy yapmış mı onu da çağır, ben onu görmezden geliyorum söylemesi ayıp da.
Stres altında çözdüm testi ya Yiğit'imi hayal kırıklığına uğratırsam diye, öyle de oldu...
Yıkıldım, paramparçayım, moralman diplerdeyim...
Alaca 5'liden tek umudum @sokak sanati kaldı, o da gelip çözsün de ondan bekliyorum yüksek bir şey... (5/10 yaptı...) @Çiğdem @mrt-06
Aaa bunu bizden ilk @mrt-06 yaptıyaaaa 7 puanı rezillik olarak yanı alacadan atılırım diye düşünmüşyüt @Yiğitt de öyle tavır düşünüyorkan bizlerin olusturdu 5 barajını görünce şuan @mrt-06 alaca kutusunda burnu havada göğsünü kabartmış havalı şekilde yürüyorkan görüyoruzYapmayan kaldı mı etiket yapalım.
Sayemizde 6-7 e tşşk eder oldu @Yiğitt yine bize dua edin ayollNe 4'ü 5'i be.
9 yaptım çatla. Evleniyoruzzzz...Sayemizde 6-7 e tşşk eder oldu @Yiğitt yine bize dua edin ayoll
9 yaptım çatla. Evleniyoruzzzz...
9'dan ne kendinin ne de benim haberim var. Serhat'ın gözünü aşk kör etmiş.Sayemizde 6-7 e tşşk eder oldu @Yiğitt yine bize dua edin ayoll
Ha 7 ha 99'dan ne kendinin ne de benim haberim var. Serhat'ın gözünü aşk kör etmiş.
Sonradan yapılanlar sayılmıyor @Yiğitt sayıyor gerçi onun için sayı önemliymiş9 yaptım çatla. Evleniyoruzzzz...
Ağzını yırtarım senin kokuşmuş zilli.Sonradan yapılanlar sayılmıyor @Yiğitt sayıyor gerçi onun için sayı önemliymiş
@Yiğitt benim kocam olacak senin de enişten, ne ablası.
@Yiğitt benim kocam olacak senin de enişten, ne ablası.
DEMEK Kİ BENİ O KADAR DA İYİ TANIMIYORSUNUZ...
7'ye şükret be 4 yapanlar var edepsiz.DEMEK Kİ BENİ O KADAR DA İYİ TANIMIYORSUNUZ...
Kocam olacak işte.@serhatt kocam diyor bende ablam diyorum ikiside değilsen nesin ki
En yüksek 7 barajta 5 Senin ismin yok @Yiğitt7'ye şükret be 4 yapanlar var edepsiz.