pompy yapmış mı onu da çağır, ben onu görmezden geliyorum söylemesi ayıp da.Hoş geldin ablam, senle konuşuyoruz zaten ama forumda olmanı özledim.![]()
pompy yapmış mı onu da çağır, ben onu görmezden geliyorum söylemesi ayıp da.Hoş geldin ablam, senle konuşuyoruz zaten ama forumda olmanı özledim.![]()
Evet çocuk ilk açıldığından beri konuda..pompy yapmış mı onu da çağır, ben onu görmezden geliyorum söylemesi ayıp da.![]()
Stres altında çözdüm testi ya Yiğit'imi hayal kırıklığına uğratırsam diye, öyle de oldu...
Yıkıldım, paramparçayım, moralman diplerdeyim...
Alaca 5'liden tek umudum @sokak sanati kaldı, o da gelip çözsün de ondan bekliyorum yüksek bir şey... (5/10 yaptı...) @Çiğdem @mrt-06
Aaa bunu bizden ilk @mrt-06 yaptıyaaaa 7 puanı rezillik olarak yanı alacadan atılırım diye düşünmüşyüt @Yiğitt de öyle tavır düşünüyorkan bizlerin olusturdu 5 barajını görünce şuan @mrt-06 alaca kutusunda burnu havada göğsünü kabartmış havalı şekilde yürüyorkan görüyoruzYapmayan kaldı mı etiket yapalım.![]()
9 yaptım çatla.
9 yaptım çatla.Evleniyoruzzzz...
9'dan ne kendinin ne de benim haberim var. Serhat'ın gözünü aşk kör etmiş.
Ha 7 ha 99'dan ne kendinin ne de benim haberim var. Serhat'ın gözünü aşk kör etmiş.![]()
Sonradan yapılanlar sayılmıyor @Yiğitt sayıyor gerçi onun için sayı önemliymiş9 yaptım çatla.Evleniyoruzzzz...
Ağzını yırtarım senin kokuşmuş zilli.
@Yiğitt benim kocam olacak senin de enişten, ne ablası.![]()
DEMEK Kİ BENİ O KADAR DA İYİ TANIMIYORSUNUZ...
7'ye şükret be 4 yapanlar var edepsiz.DEMEK Kİ BENİ O KADAR DA İYİ TANIMIYORSUNUZ...
Kocam olacak işte.