Dün değil. 1 sene 4 ay.Aynı dönem foruma geldik, az buçuk 7 yapsaydın bari. Dün gelen @alperuz senden fazla yapmış. Ayrımcı dilimi ortaya çıkaracam en sonunda.
Dün değil. 1 sene 4 ay.Aynı dönem foruma geldik, az buçuk 7 yapsaydın bari. Dün gelen @alperuz senden fazla yapmış. Ayrımcı dilimi ortaya çıkaracam en sonunda.
Ne 4'ü 5'i be.Zaten 5-6 gidiyor en fazla 7
@Billy Kane 4 yapmıs sen ona carla nişan yapacaktınız @serhatt da 4 ü aşamaz
Gayet iyi sayılır, 4-5’leri gördükten sonra... Yemek sorusuna ne dedin ya, dondurma dememişsindir inşallah.6/10
Yemek ve arkadaş sorularından emindim ama patladım.
Seni etiketleyip tek umudum sensin diyecektim, şaşırtmadın beni yavrum. Teşekkür ederim. Çikolatamı hazırlayayım şimdiden...
İtalya, Paris ve hamburger, çikolata arasında kaldım ikisinde de yanıldım, 9 da diyebiliriz biz bu puana.Seni etiketleyip tek umudum sensin diyecektim, şaşırtmadın beni yavrum. Teşekkür ederim. Çikolatamı hazırlayayım şimdiden...
Pizza...Gayet iyi sayılır, 4-5’leri gördükten sonra... Yemek sorusuna ne dedin ya, dondurma dememişsindir inşallah.
Çok aramam pizzayı öyle ya ayda yılda bi. Ama hamburger öyle mi...Pizza...
Yanılman demek bilememen demek, bunun neresini 9 puana çıkardın?İtalya, Paris ve hamburger, çikolata arasında kaldım ikisinde de yanıldım, 9 da diyebiliriz biz bu puana.
İki şık arasında kaldım yani tam bilmemek değil işte.Yanılman demek bilememen demek, bunun neresini 9 puana çıkardın?
Benim için ikisi de eşit ama sende sanki Pizza’yı daha çok severmiş gibi bir hava aldım demek.Çok aramam pizzayı öyle ya ayda yılda bi. Ama hamburger öyle mi...
En az 7 beklerdim senden, üzdün... Tek umudum 10/10 yapacak @Bully
5/10 yaptım ben de ya. 2 şık arasında kaldıklarımın hepsi yanlış çıktı, hiç şans yok.Cevaplar çok benziyor dediğimizin bir benzerini seçiyorsun muhakkak Öncekı sorular gibi her şık farklı değildi @mrt-06
7 yaptım kudur.Zaten 5-6 gidiyor en fazla 7
@Billy Kane 4 yapmıs sen ona carla nişan yapacaktınız @serhatt da 4 ü aşamaz
Güvendiğim dağlara karlar yağmaya devam ediyor...5/10 yaptım ben de ya. 2 şık arasında kaldıklarımın hepsi yanlış çıktı, hiç şans yok.
8-9 yapabilecekken bu puan.. Sağlık olsun artık..
Sen de olmasan zaten.7 yaptım kudur.
Hep söylüyorum bence evlenmeliyiz diye. Senin bu kadar iyi tanıyan biriyle çok müko bir çift olabilirsin istersen.Sen de olmasan zaten.
Ama @xBUGRAx 8/10 yapmış...Hep söylüyorum bence evlenmeliyiz diye. Senin bu kadar iyi tanıyan biriyle çok müko bir çift olabilirsin istersen.
Tercihini sen yap o halde...Ama @xBUGRAx 8/10 yapmış...