Dün değil. 1 sene 4 ay.Aynı dönem foruma geldik, az buçuk 7 yapsaydın bari. Dün gelen @alperuz senden fazla yapmış. Ayrımcı dilimi ortaya çıkaracam en sonunda.![]()
Dün değil. 1 sene 4 ay.Aynı dönem foruma geldik, az buçuk 7 yapsaydın bari. Dün gelen @alperuz senden fazla yapmış. Ayrımcı dilimi ortaya çıkaracam en sonunda.![]()
Ne 4'ü 5'i be.Zaten 5-6 gidiyor en fazla 7![]()
![]()
@Billy Kane 4 yapmıs sen ona carla nişan yapacaktınız![]()
![]()
@serhatt da 4 ü aşamaz
![]()
Gayet iyi sayılır, 4-5’leri gördükten sonra... Yemek sorusuna ne dedin ya, dondurma dememişsindir inşallah.6/10
Yemek ve arkadaş sorularından emindim ama patladım.![]()
Seni etiketleyip tek umudum sensin diyecektim, şaşırtmadın beni yavrum. Teşekkür ederim.
İtalya, Paris ve hamburger, çikolata arasında kaldım ikisinde de yanıldım, 9 da diyebiliriz biz bu puana.Seni etiketleyip tek umudum sensin diyecektim, şaşırtmadın beni yavrum. Teşekkür ederim.Çikolatamı hazırlayayım şimdiden...
Pizza...Gayet iyi sayılır, 4-5’leri gördükten sonra... Yemek sorusuna ne dedin ya, dondurma dememişsindir inşallah.![]()
Çok aramam pizzayı öyle ya ayda yılda bi. Ama hamburger öyle mi...Pizza...
Yanılman demek bilememen demek, bunun neresini 9 puana çıkardın?İtalya, Paris ve hamburger, çikolata arasında kaldım ikisinde de yanıldım, 9 da diyebiliriz biz bu puana.![]()
![]()
İki şık arasında kaldım yani tam bilmemek değil işte.Yanılman demek bilememen demek, bunun neresini 9 puana çıkardın?![]()
Benim için ikisi de eşit ama sende sanki Pizza’yı daha çok severmiş gibi bir hava aldım demek.Çok aramam pizzayı öyle ya ayda yılda bi. Ama hamburger öyle mi...
En az 7 beklerdim senden, üzdün... Tek umudum 10/10 yapacak @Bully![]()
5/10 yaptım ben de ya. 2 şık arasında kaldıklarımın hepsi yanlış çıktı, hiç şans yok.Cevaplar çok benziyor dediğimizin bir benzerini seçiyorsun muhakkakÖncekı sorular gibi her şık farklı değildi
![]()
![]()
@mrt-06
7 yaptım kudur.Zaten 5-6 gidiyor en fazla 7![]()
![]()
@Billy Kane 4 yapmıs sen ona carla nişan yapacaktınız![]()
![]()
@serhatt da 4 ü aşamaz
![]()
Güvendiğim dağlara karlar yağmaya devam ediyor...5/10 yaptım ben de ya. 2 şık arasında kaldıklarımın hepsi yanlış çıktı, hiç şans yok.
8-9 yapabilecekken bu puan.. Sağlık olsun artık..
Sen de olmasan zaten.7 yaptım kudur.![]()
![]()
Hep söylüyorum bence evlenmeliyiz diye.Sen de olmasan zaten.![]()
Ama @xBUGRAx 8/10 yapmış...Hep söylüyorum bence evlenmeliyiz diye.Senin bu kadar iyi tanıyan biriyle çok müko bir çift olabilirsin istersen.
![]()
Tercihini sen yap o halde...Ama @xBUGRAx 8/10 yapmış...