Onu söylemese zaten bu saçmalıkların hiçbiri yaşanmayacaktı abi Survivor bu ya Survivor, evlilik programına çevirdiler resmen Survivor konusunda tartıştığımız şeye bakNisa onu söylemese de olurdu ama yine de reisim %100 haklı
Onu söylemese zaten bu saçmalıkların hiçbiri yaşanmayacaktı abi Survivor bu ya Survivor, evlilik programına çevirdiler resmen Survivor konusunda tartıştığımız şeye bakNisa onu söylemese de olurdu ama yine de reisim %100 haklı
Elif son konseyde iyi ağladı Şerlok beyciğim. Bir de reisim son zamanlarda çok formsuzdu biliyorsun. O yüzden öyle bir düşünceye kapıldım ama yanılmak istiyorum bu konuda
Survivor'un evlilik programına dönmesinin sebebi de Sercan Rahat dursaydı ilgilenmeseydi kızla hiç bunlar yaşanmayacaktı ona bakarsanOnu söylemese zaten bu saçmalıkların hiçbiri yaşanmayacaktı abi Survivor bu ya Survivor, evlilik programına çevirdiler resmen Survivor konusunda tartıştığımız şeye bak
Yok Şerlok beyciğim bu attığım bu haftanın performans listesi zaten. Aha bu da genel tablo. Reisim geçen haftalardaki formsuzluğundan 5. oldu, yoksa 3. falan olabilirdi...Vay arkadaş, üçüncü sıraya kadar yükselmiş. Şu berbat bir performans sergilemediği dönem olmasa çok daha yüksek olacaktı yüzdemiz, ona üzülüyorum bak. Berkan da düşmüş, kele bak...
Doğru diyorsun Sercan’ın yaptığı ayrı bir saçmalık bunca yıllık Survivor tarihinde görmediğimiz bir şeyi yaptı terbiyesiz ama olaylar kapanmışken Nisa’nın tekrar açması da en az o kadar saçmaydıSurvivor'un evlilik programına dönmesinin sebebi de Sercan Rahat dursaydı ilgilenmeseydi kızla hiç bunlar yaşanmayacaktı ona bakarsan
Yok Şerlok beyciğim bu attığım bu haftanın performans listesi zaten. Aha bu da genel tablo. Reisim geçen haftalardaki formsuzluğundan 5. oldu, yoksa 3. falan olabilirdi...
Ekli dosyayı görüntüle 87992
Tarzanın Jane i geldi aklıma Elifcimin pozlarına bakarken2 ve 3 numaralı fotoları çok beğendim. Avatarlık
Yaparım sonra
Berkan reisi sen ilk 4'e yazmamıştın sanırım. Ben ilk 4'e gireceğini düşünüyorum ama Cemal ve Barış gibi iki SMS canavarının karşısında kimse tutunamaz gibi görünüyor, buna Nisa reisim de dahil maalesef... Kadınların şampiyonu olursa reisim zaten büyük bir başarıyla tamamlamış olacak Survivor'uHe iyi iyi, bir an kel zirveyi ele geçirdi sandım. Gerçi burada da ikinci sıraya kadar yükselmiş. Ah ah... Berkan reise yazık olacak, bireyselde düşüşe geçmesine rağmen %60'ın üzerinde bir performansla zirvede...
Nisa reisim hala en yüksek performanslı kadın yarışmacı, bu bize yeter şimdilik. Bak bu sert düşüşün en büyük nedeni sembol oyununda 39259324329 kez Berkan'la oynatılması. Aklıma geldi yine sövdüm bak, ele ayağa düşürdüler sembol mevzusunu...
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da oldu. Oh Olsun!Survivor'un evlilik programına dönmesinin sebebi de Sercan Rahat dursaydı ilgilenmeseydi kızla hiç bunlar yaşanmayacaktı ona bakarsan
Berkan reisi sen ilk 4'e yazmamıştın sanırım. Ben ilk 4'e gireceğini düşünüyorum ama Cemal ve Barış gibi iki SMS canavarının karşısında kimse tutunamaz gibi görünüyor, buna Nisa reisim de dahil maalesef... Kadınların şampiyonu olursa reisim zaten büyük bir başarıyla tamamlamış olacak Survivor'u
Yok Şerlok beyciğim bu attığım bu haftanın performans listesi zaten. Aha bu da genel tablo. Reisim geçen haftalardaki formsuzluğundan 5. oldu, yoksa 3. falan olabilirdi...
Ekli dosyayı görüntüle 87992
19.hafta SMS sıralaması acunn.com e eklenmemiş.Yok yazmadım Utku beyciğim, SMS'lerine baktım da hiç yükselememiş. O yüzden yazmadım, zaten ben yazsam bile şampiyon yapmazlar onu maalesef Cemal Can ve Barış varken. Reisimi harcatmam...
Bu fotoğraftan Yasin’in kırmızı takıma geçtiğini mi anlayalımBarış nerede?
İkimizin karışımı olarak Barış, Berkan, Cemal, Nisa finali de olabilir Şerlok beyciğimYok yazmadım Utku beyciğim, SMS'lerine baktım da hiç yükselememiş. O yüzden yazmadım, zaten ben yazsam bile şampiyon yapmazlar onu maalesef Cemal Can ve Barış varken. Reisimi harcatmam...
İkimizin karışımı olarak Barış, Berkan, Cemal, Nisa finali de olabilir Şerlok beyciğim