TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nisa onu söylemese de olurdu ama yine de reisim %100 haklı :A
Onu söylemese zaten bu saçmalıkların hiçbiri yaşanmayacaktı :A abi Survivor bu ya Survivor, evlilik programına çevirdiler resmen :A Survivor konusunda tartıştığımız şeye bak :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Elif son konseyde iyi ağladı Şerlok beyciğim. Bir de reisim son zamanlarda çok formsuzdu biliyorsun. O yüzden öyle bir düşünceye kapıldım ama yanılmak istiyorum bu konuda :A

Halkımız iyi ağlayana güzel prim veriyor Utku beyciğim maalesef, bunu dondurma reis ve aldığı SMS birinciliklerine bakarak rahatlıkla söyleyebiliriz zaten. :A (Yanılmadı. :A)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Onu söylemese zaten bu saçmalıkların hiçbiri yaşanmayacaktı :A abi Survivor bu ya Survivor, evlilik programına çevirdiler resmen :A Survivor konusunda tartıştığımız şeye bak :A
Survivor'un evlilik programına dönmesinin sebebi de Sercan :A Rahat dursaydı ilgilenmeseydi kızla hiç bunlar yaşanmayacaktı ona bakarsan :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and eskici
Vay arkadaş, üçüncü sıraya kadar yükselmiş. Şu berbat bir performans sergilemediği dönem olmasa çok daha yüksek olacaktı yüzdemiz, ona üzülüyorum bak. :( Berkan da düşmüş, kele bak...
Yok Şerlok beyciğim bu attığım bu haftanın performans listesi zaten. Aha bu da genel tablo. Reisim geçen haftalardaki formsuzluğundan 5. oldu, yoksa 3. falan olabilirdi...

Opera Anlık Görüntü_2020-06-24_193254_www.acunn.com.png

Survivor'un evlilik programına dönmesinin sebebi de Sercan :A Rahat dursaydı ilgilenmeseydi kızla hiç bunlar yaşanmayacaktı ona bakarsan :A
Doğru diyorsun Sercan’ın yaptığı ayrı bir saçmalık :A bunca yıllık Survivor tarihinde görmediğimiz bir şeyi yaptı terbiyesiz :A ama olaylar kapanmışken Nisa’nın tekrar açması da en az o kadar saçmaydı :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Yok Şerlok beyciğim bu attığım bu haftanın performans listesi zaten. Aha bu da genel tablo. Reisim geçen haftalardaki formsuzluğundan 5. oldu, yoksa 3. falan olabilirdi...

Ekli dosyayı görüntüle 87992

He iyi iyi, bir an kel zirveyi ele geçirdi sandım. Gerçi burada da ikinci sıraya kadar yükselmiş. :A Ah ah... Berkan reise yazık olacak, bireyselde düşüşe geçmesine rağmen %60'ın üzerinde bir performansla zirvede...

Nisa reisim hala en yüksek performanslı kadın yarışmacı, bu bize yeter şimdilik. :A Bak bu sert düşüşün en büyük nedeni sembol oyununda 39259324329 kez Berkan'la oynatılması. Aklıma geldi yine sövdüm bak, ele ayağa düşürdüler sembol mevzusunu... :A

• Güldürdün
  • Beğendim
He iyi iyi, bir an kel zirveyi ele geçirdi sandım. Gerçi burada da ikinci sıraya kadar yükselmiş. :A Ah ah... Berkan reise yazık olacak, bireyselde düşüşe geçmesine rağmen %60'ın üzerinde bir performansla zirvede...

Nisa reisim hala en yüksek performanslı kadın yarışmacı, bu bize yeter şimdilik. :A Bak bu sert düşüşün en büyük nedeni sembol oyununda 39259324329 kez Berkan'la oynatılması. Aklıma geldi yine sövdüm bak, ele ayağa düşürdüler sembol mevzusunu... :A
Berkan reisi sen ilk 4'e yazmamıştın sanırım. Ben ilk 4'e gireceğini düşünüyorum ama Cemal ve Barış gibi iki SMS canavarının karşısında kimse tutunamaz gibi görünüyor, buna Nisa reisim de dahil maalesef... Kadınların şampiyonu olursa reisim zaten büyük bir başarıyla tamamlamış olacak Survivor'u :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Gereksiz gittikten sonra çekmeleri ne güzel olmuş. :A @Angelica @Sherlock @MasacRE @The_Erinch @12.Adam

@alperuz Murat... :love1:

105972267_1645047208994430_3067968178087832529_n.jpg

Berkan reisi sen ilk 4'e yazmamıştın sanırım. Ben ilk 4'e gireceğini düşünüyorum ama Cemal ve Barış gibi iki SMS canavarının karşısında kimse tutunamaz gibi görünüyor, buna Nisa reisim de dahil maalesef... Kadınların şampiyonu olursa reisim zaten büyük bir başarıyla tamamlamış olacak Survivor'u :A

Yok yazmadım Utku beyciğim, SMS'lerine baktım da hiç yükselememiş. O yüzden yazmadım, zaten ben yazsam bile şampiyon yapmazlar onu maalesef Cemal Can ve Barış varken. :A Reisimi harcatmam...

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Yok yazmadım Utku beyciğim, SMS'lerine baktım da hiç yükselememiş. O yüzden yazmadım, zaten ben yazsam bile şampiyon yapmazlar onu maalesef Cemal Can ve Barış varken. :A Reisimi harcatmam...
İkimizin karışımı olarak Barış, Berkan, Cemal, Nisa finali de olabilir Şerlok beyciğim :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
İkimizin karışımı olarak Barış, Berkan, Cemal, Nisa finali de olabilir Şerlok beyciğim :A

Bu arada ben Barış, Cemal Can, Sercan, Nisa demişim Utku beyciğim. Gittim baktım şimdi. :A

Ama tercihim yazdığın final dörtlüsü olur, bu ekibin dörtlü görselini alalım hemen... @Emre Ozansoy

• Güldürdün
Reactions: MasacRE