Ne oldu niye sinirlendin kötü bir şey demedimDondurma reis kadar başınıza taş düşsün.
Ne oldu niye sinirlendin kötü bir şey demedimDondurma reis kadar başınıza taş düşsün.
Kimin melek yüzlü şeytan olduğunu gördük.Melek yüzlü,şeytan diyelim konuyu kapatalım.
Reisimi ima ediyorsun.Kimin melek yüzlü şeytan olduğunu gördük.
Başka melek yüzlü şeytan göremiyorum.Reisimi ima ediyorsun.
Bir sezondan en fazla 3-4 yarışmacı gelir herhalde. Bu sezon için Berkan-Barış-Cemal-Sercan ilk tercihler olacaktır. Mert'in işi zor, o Panorama'da yarışmayı yorumlarMert de bu sezonun iz bırakan yarılmacılarından bence gelme ihtimali var. Evrim ile ikisini bu sefer aynı adada görmek isterim.
Bilemem kendimden beklerim. Bir dk en önemli kişiyi saymayı unutmuşum AllStar kadrosunda...
O da kendini küçük düşürtmeseydiBurada makarasını yapıyoruz ama hoş değil. Adamı niye küçük düşürmeye çalışıyor
Umarım bu sefer salladığınız tutmaz da kele veda ederiz Şerlok beyciğim
Metin kuş ne alaka, bu adamı nereden buldunuz?
@Sherlock beyciğim hainlik yapıp sattı reisimi. Avatarını önce Alp Kırşan ardından Metin Kuş yaptı. O zamandan beri uçuşa geçti reisim Bir daha yasakladım kendisine Nisa avatarını
Reisimizin düşük performansını @Sherlock a mı bağladın?
Yorumumu ufakta olsa güncelledim.Reisin,formu düşüklüğünü size bağlamıyorum.Yalnızca Yoldaşımızın düşüncesini merak ettim.Ulan yine bize bağlanmış reisimin düşük formu...
Beni üzmekten zevk mi alıyorsun.....
Hakan reisim, çocuğundan dolayı All-Star için isteksiz olduğunu belirtiyor hep.
(4.kez katıldı. )
Yorumumu ufakta olsa güncelledim.Reisin,formu düşüklüğünü size bağlamıyorum.Yalnızca Yoldaşımızın düşüncesini merak ettim.
İlahi Metin Kuş.Sıkıntı yok, şaka yapıyorum zaten.
Adam sadece Nisa’nın ismini söyledi başka bir şey yapmadı intikam almak için söylemedi ama intikam almak için söylemiş olsa bile Nisa’nın intikam demesi çok saçmaydı yani Nisa o kelimeyi kullanmasaydı hiçbir sorun olmayacaktı ve o kelimeyi kullanması da son derece küçük düşürmeye yönelik bir harekettiBir sezondan en fazla 3-4 yarışmacı gelir herhalde. Bu sezon için Berkan-Barış-Cemal-Sercan ilk tercihler olacaktır. Mert'in işi zor, o Panorama'da yarışmayı yorumlar
Şu spoilerdakini de kattık mı senin desteklediğin yarışmacı profili tam olarak netleşti. Ogeday falan sana göre değil vazgeç o işten
O da kendini küçük düşürtmeseydi
Bu arada ben de reisimi ilk 4'e almadım Şerlok beyciğim. Umarım benim de tahminim tutmazİnşallah Utku beyciğim, bunu ben de isterim.
Nisa onu söylemese de olurdu ama yine de reisim %100 haklıAdam sadece Nisa’nın ismini söyledi başka bir şey yapmadı intikam almak için söylemedi ama intikam almak için söylemiş olsa bile Nisa’nın intikam demesi çok saçmaydı yani Nisa o kelimeyi kullanmasaydı hiçbir sorun olmayacaktı ve o kelimeyi kullanması da son derece küçük düşürmeye yönelik bir hareketti
Bu arada ben de reisimi ilk 4'e almadım Şerlok beyciğim. Umarım benim de tahminim tutmaz
Elif son konseyde iyi ağladı Şerlok beyciğim. Bir de reisim son zamanlarda çok formsuzdu biliyorsun. O yüzden öyle bir düşünceye kapıldım ama yanılmak istiyorum bu konudaBana hain diyene bak, utanmaz herif...
Sana bağlayacağım tabi kardeşim. Bak sen onu sildikten sonraki performansı ne kadar da iyi gördün mü
Ekli dosyayı görüntüle 87989