Bu aralar baya olay var, Kısmetse Olur’a döndü dönecek az kaldı.Fok var o programda ya... Neyse yorum yapmayacağım.![]()
Aşk olaylarına da mı girdiler yani.Bu aralar baya olay var, Kısmetse Olur’a döndü dönecek az kaldı.![]()
Siz de tam tersi, sabah Ayşenur abla Fatih'i yerden yere vurdu tatile çıktı diye.Yoldan çıktınız iyice.![]()
Siz de tam tersi, sabah Ayşenur abla Fatih'i yerden yere vurdu tatile çıktı diye.![]()
Siyasete girer fazla yorum yapamıyorum ama haklıydı bence ya.Yok artık sanki kamu yayıncılığı yapıyoruz.![]()
Evet notlar falan havada uçuşuyor şu aralar.Aşk olaylarına da mı girdiler yani.![]()
Yoksa kocaların birinden mi. 😱Ben de kulisimde not buldum.. Haftaya açıklayacağım.. @mrt-06
Reyting taktiklerini o ben buradaki yarışmalarda da yapıyordum.Evet notlar falan havada uçuşuyor şu aralar.![]()
Lezbiyen ilişkiyi TV ekranları kaldıramayabilir..Ben de kulisimde not buldum.. Haftaya açıklayacağım.. @mrt-06
çocukla ben olmayınca kimse ilgilenmiyorkı cnmPardon bırakmışsın zaten.![]()
Ben olaya bu taraftan bakmamıştım hiç...Lezbiyen ilişkiyi TV ekranları kaldıramayabilir..![]()
@xBUGRAx'nın fındık kırmaları bitmiyor ki başka programda da Maskeli Fedai'yi ayartmıştı.Ben olaya bu taraftan bakmamıştım hiç...![]()
Show Max bu ne cesaret yiğidim, seninle tanışmak isterim.