xBUGRAx
Süper Emekli
Canlı yayına geçince kuliste yaşananları açıklayacağım tek tek.Öyle daha gerçekci olur cidden bir enterge edeyim formatı canlı yayına.![]()
Canlı yayına geçince kuliste yaşananları açıklayacağım tek tek.Öyle daha gerçekci olur cidden bir enterge edeyim formatı canlı yayına.![]()
Yok dizi yazamadım maalesef, ilham gelmiyor bu sene.Şampiyonluğuda almıssın şarkıdan çıktım itiraflar ordan çıktık gelinler![]()
![]()
Birde senaryolarında geri döndümü![]()
![]()
@Yiğitt de de bir @sokak sanati havası seziyorum yer değiştirmişler gibi belkide gerçekten profilleri değiştirmişlerdir şifreleri v erip @Bully incelesin![]()
Bekle bir programa daha alacağım seni.Hahaha ay ben emekli modundaydım bu aralar, vakit buldukça anca girebiliyorum öyle. Konulara mesaj bile yazamıyorum çoğu zaman, kendime gelecem inşallah kısa sürede.![]()
Al al. Gündüz kuşağına alkış yapmaya gelenler gibi hissediyorum kendimi.Yok dizi yazamadım maalesef, ilham gelmiyor bu sene.
Bekle bir programa daha alacağım seni.![]()
Buraya da yorumunu bekliyoruz bu arada.Al al. Gündüz kuşağına alkış yapmaya gelenler gibi hissediyorum kendimi.![]()
Her numara var sende anam.
Aklıma o kadın geldi zaten yazarken.Buraya da yorumunu bekliyoruz bu arada.
Zuhal Topal'daki Şaduman abla gibisin.![]()
Ya @Forumdash da senden sonra aktifliğini baya azalttı göremiyorum forumda. Özellikle son iki üç gündür hiç yok.Kaynanam olucak kişiyi bırak annem bile hepsini bilemezdi![]()
![]()
@sokak sanati
@xBUGRAx Yokluğumuzda car car etmiş en iyiymiş![]()
![]()
@dreamy Yine eziliyor @Forumdash sahip çıksın torun büyümüşte kocaya gitmiş bizden önce
![]()
![]()
@serhatt ve @Özgür de birbiriyle olamayınca ikiside kocaya kaçmısKadro iyi
![]()
Kalp nerde bölüm yorumu nerde? Survivor'dan sonra bekliyorum.Yine elenmeyecek gibisiniz.@xBUGRAx
Allah yaşatmasın çenesinden kurtulamam artık.
Ne oldu acaba o kadına, bir ara yorumlarıyla milyonların sesi oluyordu.Aklıma o kadın geldi zaten yazarken.
Ay ne yorum yapıyım, okudum da yine en düşük biz almışız. Sinir geliyor bana... @Özgür
Serhat da bugün girmeyeceği tuttu nerde acaba.Allah yaşatmasın çenesinden kurtulamam artık.![]()
![]()
Bitince yapacağım şimdi de reklam arasında uğrayayım dedim. Bölümün hepsini okumadım bile sadece puan durumunu biliyorum.Kalp nerde bölüm yorumu nerde? Survivor'dan sonra bekliyorum.![]()
Oğluma beni çekiştiriyordur.Serhat da bugün girmeyeceği tuttu nerde acaba.![]()
Fok var o programda ya... Neyse yorum yapmayacağım.Bitince yapacağım şimdi de reklam arasında uğrayayım dedim. Bölümün hepsini okumadım bile sadece puan durumunu biliyorum.
Kalp attım be![]()
Korona vardı, yazık...Kaynanam bizde kaldı sezon arasında yakınlaştık daha güçlüyüz bu sezon.@Aserat
Sokağa atmadığına şükret.Oğluma beni çekiştiriyordur.![]()
![]()