Bu aralar baya olay var, Kısmetse Olur’a döndü dönecek az kaldı.Fok var o programda ya... Neyse yorum yapmayacağım.
Aşk olaylarına da mı girdiler yani.Bu aralar baya olay var, Kısmetse Olur’a döndü dönecek az kaldı.
Siz de tam tersi, sabah Ayşenur abla Fatih'i yerden yere vurdu tatile çıktı diye.Yoldan çıktınız iyice.
Siz de tam tersi, sabah Ayşenur abla Fatih'i yerden yere vurdu tatile çıktı diye.
Siyasete girer fazla yorum yapamıyorum ama haklıydı bence ya.Yok artık sanki kamu yayıncılığı yapıyoruz.
Evet notlar falan havada uçuşuyor şu aralar.Aşk olaylarına da mı girdiler yani.
Yoksa kocaların birinden mi. 😱Ben de kulisimde not buldum.. Haftaya açıklayacağım.. @mrt-06
Reyting taktiklerini o ben buradaki yarışmalarda da yapıyordum.Evet notlar falan havada uçuşuyor şu aralar.
Lezbiyen ilişkiyi TV ekranları kaldıramayabilir..Ben de kulisimde not buldum.. Haftaya açıklayacağım.. @mrt-06
çocukla ben olmayınca kimse ilgilenmiyorkı cnmPardon bırakmışsın zaten.
Ben olaya bu taraftan bakmamıştım hiç...Lezbiyen ilişkiyi TV ekranları kaldıramayabilir..
@xBUGRAx'nın fındık kırmaları bitmiyor ki başka programda da Maskeli Fedai'yi ayartmıştı.Ben olaya bu taraftan bakmamıştım hiç...
Show Max bu ne cesaret yiğidim, seninle tanışmak isterim. @xBUGRAx