- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Hangi takımları aldınız?
İlk maçta Chelsea'ydim her zamanki gibi. Sorun şehirlerdedir belki diyerek ikinci maçta PSG'yi aldım ama fayda etmedi. O Juventus'tu iki maçta da.Hangi takımları aldınız?
@secquin hocam Juventus tercihiniz biraz acımasız olmuş Chelsea'ye karşıİlk maçta Chelsea'ydim her zamanki gibi. Sorun şehirlerdedir belki diyerek ikinci maçta PSG'yi aldım ama fayda etmedi. O Juventus'tu iki maçta da.
Aslında siz de haklsınız hocam Ozan keşke başka takım seçseymişSize karşı yaptığım hatayı yapmak istemedim hocam.Garantiye gittim bu sefer @xdragxx 😂 inter iyi olur diye düşünmüştüm ama napoli karşısında çok ağır kalmıştı.Juve iyidir 😂
Tabiki hocam memnuniyetle 😂 Yarın malum iş günü ama akşam oynarız.Şimdiden dostluk kazansınYazarız tabii hocam ne demek, yarın müsait olduğunuz bir ara oynayalım bu arada.
Tabiki hocam memnuniyetle 😂 Yarın malum iş günü ama akşam oynarız.Şimdiden dostluk kazansın
Yayın olmayacak gene değil mi?İnşallah hocam, yarın haberleşiriz.
Yayın olmayacak gene değil mi?
Senin yediğin gollerde ufak bir dalgınlık olmuş sanırım. Eline sağlık.1. GELENEKSEL FAV10 TURNUVASI - GÜNCEL PUAN DURUMU:
Ekli dosyayı görüntüle 87794
@xdragxx @secquin @Tolstoyevski @bazinga @Sherlock ve merak edenler/katılmak isteyenler...
Maçları erken yapmam iyi oldu 38 gol yememe rağmen puan durumunda sonuncu gözükmüyorum şimdilik.