The_Erinch
Favori Üye
Bu konuda uzman görüşü çağıralım @Angelica Çemen konusunda
Bu konuda uzman görüşü çağıralım @Angelica Çemen konusunda
Soğan da bana ağır geliyor, soğanlı yumurtanın kokusu ve tadı güzel ama ağır geliyor işte.Bunu nadiren yapmaktayım ağır geliyor ama Soğanlı yumurta severim
Yeşil soğan ekmişim. Onunla da lezzetli oluyor
Allahdan yeni yemek yedim yoksa şuan ekrandan içeri girme konusunda Harry Potter asasına danışacaktımSoğan da bana ağır geliyor, soğanlı yumurtanın kokusu ve tadı güzel ama ağır geliyor işte.
Ben yumurtada en çok kaşara bayılıyorum sucuğun bile ötesinde, hele eriyince aldığı hal... Domatesli-kaşarlı omlet... offf...
Yeter be adam buram buram olmayan yemek kokusu geliyor banaSoğan da bana ağır geliyor, soğanlı yumurtanın kokusu ve tadı güzel ama ağır geliyor işte.
Ben yumurtada en çok kaşara bayılıyorum sucuğun bile ötesinde, hele eriyince aldığı hal... Domatesli-kaşarlı omlet... offf...
Senin sayende ben de acıktırdım kendimi işin kötüsü bu oldu. O yüzden şununla birlikte noktayı koyuyorum yemek konusuna.Yeter be adam buram buram olmayan yemek kokusu geliyor bana
Cıvıklı pide 😱Senin sayende ben de acıktırdım kendimi işin kötüsü bu oldu. O yüzden şununla birlikte noktayı koyuyorum yemek konusuna.
Memleketten cıvıklı pide...
İlk defa duymana şaşırdım, gerçi Kayseri'deki bizim ilçeyle meşhur ama Türkiye geneli bilinen bir lezzet, Ankara'ya geldiğinde filan eğer denk gelirsen kaçırma derim.Cıvıklı pide 😱
İsmi bir alem
İsmini söylemeye çekinirimİlk defa duymana şaşırdım ama gerçi Kayseri'deki bizim ilçeyle meşhur ama Türkiye geneli bilinen bir lezzet, Ankara'ya geldiğinde filan eğer denk gelirsen kaçırma derim.
Ne olacak lokantaya gidip Cıvıklı istediğini söylersin, üstüne de varsa Akdeniz bölgesinin meşhur tatlısı ''bici bici''yi ilave ettirip ziyafet çekersin.İsmini söylemeye çekinirim
Menülerde hiç okumadım bu ismi
Bici bici ne beNe olacak lokantaya gidip Cıvıklı istediğini söylersin, üstüne de varsa Akdeniz bölgesinin meşhur tatlısı ''bici bici''yi ilave ettirip ziyafet çekersin.
Tamam ben de çıkıyorum ama çıkmadan önce son ikramı da bırakayım, afiyet olsun kendimi iyice acıktırmam iyi oldu iştahım yoktu sıcaklardan.Bici bici ne be
Yeter gidip şimdi ziyafetimi çekeyim kendime
UtanmalısınAldım hediyemi tadını bilmiyorum ama resmini görüyorum
Utanmalısın
Çemen yemiş biriysen o tarz birşey
Senin sayende ben de acıktırdım kendimi işin kötüsü bu oldu. O yüzden şununla birlikte noktayı koyuyorum yemek konusuna.
Memleketten cıvıklı pide...
Sıcakta iyi gider