Tolstoyevski 10.000'ler Kulübünde!

Ay aslında haklısın, @Tolstoyevski daha 3 senedir 2-3 kere kutlama konusu oldu :A. Bemki 1 yılda 3 olabiliyor :A
Yalnız yakında Tols'un yıldönümü :F
E tabi ki haklıyım yoldaşıma sanki hediye verdiğimiz mi var. :A Ama sana dakika başı hediye veriyoruz, 1 kereye mahsus goygoyun da parçası olarak vermedik nedir yani. :A

E tabi ki haklıyım yoldaşıma sanki hediye verdiğimiz mi var. :A Ama sana dakika başı hediye veriyoruz, 1 kereye mahsus goygoyun da parçası olarak vermedik nedir yani. :A
Neyse herzaman ki gibi trip modum kısa sürelikti :A geçti

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Aaah ah TU TU RU'yu kim unutabilir beee. Mayuri'miz ilk göz ağrımız... Elfen Lied'in deli çılgın Lucy'si de güzel bir hediye olarak yerini almış bulunmakta... :A Verdiğin teminatı kabul ediyor ve o günler geldiğinde tekrardan sana bu sözleri hatırlatacağımı belirmek isterim. :A
Hepsi destansı güzelliklerde, hele Mayuri... Ama hiçbiri Mikasa'mın yerini tutmuyor be, hepsi bir kenara Mikasa başka kenara... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ay aslında haklısın, @Tolstoyevski daha 3 senedir 2-3 kere kutlama konusu oldu :A. Bemki 1 yılda 3 olabiliyor :A
Yalnız yakında Tols'un yıldönümü :F
Sen kendinle birlikte beni de kapitalist yaptın hediyelere boğdurarak ve alıştık resmen :A Yıdönümde artık içinden gelen bir doğa ya da sokak manzarası beklerim senin çektiğin ya da herhangi bir şey. :A (iyi yüz bulduk biz de :A )

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen kendinle birlikte beni de kapitalist yaptın hediyelere boğdurarak ve alıştık resmen :A Yıdönümde artık içinden gelen bir doğa ya da sokak manzarası beklerim senin çektiğin ya da herhangi bir şey. :A (iyi yüz bulduk biz de :A )
Yani yine konu aç diyorsın? :A
Manzaradan kolay ne var. Şuan manzara çok iyi dışarda :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hepsi destansı güzelliklerde, hele Mayuri... Ama hiçbiri Mikasa'mın yerini tutmuyor be, hepsi bir kenara Mikasa başka kenara... :A
Mikasa gerçekten bir başka be... Ama dediğin gibi hepsi muazzam güzelliklerdeler... Mayuri de bir başka ya, adaşım izlemeye başlamıştı benim de canım çekti. Sanırım yakın zamanda izleyeceğim...

• Harika
Yani yine konu aç diyorsın? :A
Manzaradan kolay ne var. Şuan manzara çok iyi dışarda :A
Bu sene dördüncü konum olacak sanırım o yüzden yeterli bu kadarlık bence, bu konudan ya da daha sözlük konumdan da hediyeni kabul edebilirm evet sözlük konusu daha mantıklı duruyor. :A

• Güldürdün
Bu sene dördüncü konum olacak sanırım o yüzden yeterli bu kadarlık bence, bu konudan ya da daha sözlük konumdan da hediyeni kabul edebilirm evet sözlük konusu daha mantıklı duruyor. :A
Eminmisin? Sonra alınma darılmada?
Yıldönümü konunda olmadı sanki hiç? :A
Ya da kendin aç ben de hediye vereyim :A

• Güldürdün
Eminmisin? Sonra alınma darılmada?
Yıldönümü konunda olmadı sanki hiç? :A
Ya da kendin aç ben de hediye vereyim :A
Son kararım çünkü yaz sıcağında daha da üşeniyorum biliyorsun. :A Sözlük konusunda hediyeni görmezsen darılabilirim belki ona bir şey diyemem o gün gelsin hele bakarız. :A

• Güldürdün
1592495283060.png

1000'ler kulübü: 14 Nisan 2015
2000'ler kulübü: 19 Kasım 2015
3000'ler kulübü: 16 Haziran 2016
5000'ler kulübü: 29 Mayıs 2017
10.000'ler kulübü: 17 Haziran 2020

Tabi silinen mesajlar az miktarda da olsa aslında bakıldığında ilk 5 bin mesaja yaklaşık 2 senede ulaşırken ikinci 5000 mesaja yaklaşık 3 senede ulaşmışım. Buna şaşırdım çünkü zaman geçtikçe çenemin düştüğünü zannederdim, meğer ilk dönem daha gevezeymişiz: 😱 :A @Dosi @MEnes

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 86828

1000'ler kulübü: 14 Nisan 2015
2000'ler kulübü: 19 Kasım 2015
3000'ler kulübü: 16 Haziran 2016
5000'ler kulübü: 29 Mayıs 2017
10.000'ler kulübü: 17 Haziran 2020

Tabi silinen mesajlar az miktarda da olsa aslında bakıldığında ilk 5 bin mesaja yaklaşık 2 senede ulaşırken ikinci 5000 mesaja yaklaşık 3 senede ulaşmışım. Buna şaşırdım çünkü zaman geçtikçe çenemin düştüğünü zannederdim, meğer ilk dönem daha gevezeymişiz: 😱 :A @Dosi @MEnes
Vaaay be tarihin bu dönemi de varmış demek... :A Gerçekten çenen çok düşükmüş ilk geldiğinde. Bu nedir be kardeşim... :A

• Güldürdün
@Tolstoyevski tebrik ederim. 6.yıl dönümüne 1 ay kala 10.000'ler kulübüne girmişsin. :A Daha nice mesajlara inşallah. :D
Yıl dönümü olayı tamamen aklımdan çıkmış, keşke yıl dönümüne tam denk getirseydim daha karizmatik olurdu diye pişman olmadım değil ama iş işten geçti sağlık olsun. :A

Çok teşekkür ederim, hep birlikte nice senelere hayırlısıyla. :D

• Harika
Reactions: Bully
Yıl dönümü olayı tamamen aklımdan çıkmış, keşke yıl dönümüne tam denk getirseydim daha karizmatik olurdu diye pişman olmadım değil ama iş işten geçti sağlık olsun. :A

Çok teşekkür ederim, hep birlikte nice senelere hayırlısıyla. :D
Senin hayalini ben gercekleştirmiştim :A
IMG_20200618_223015.jpg

• Harika