Tolstoyevski 10.000'ler Kulübünde!

Bunu nadiren yapmaktayım :A ağır geliyor ama Soğanlı yumurta severim :A
Yeşil soğan ekmişim. Onunla da lezzetli oluyor :A
Soğan da bana ağır geliyor, soğanlı yumurtanın kokusu ve tadı güzel ama ağır geliyor işte. :A

Ben yumurtada en çok kaşara bayılıyorum sucuğun bile ötesinde, hele eriyince aldığı hal... Domatesli-kaşarlı omlet... offf...
maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Soğan da bana ağır geliyor, soğanlı yumurtanın kokusu ve tadı güzel ama ağır geliyor işte. :A

Ben yumurtada en çok kaşara bayılıyorum sucuğun bile ötesinde, hele eriyince aldığı hal... Domatesli-kaşarlı omlet... offf...
maxresdefault.jpg
Allahdan yeni yemek yedim yoksa şuan ekrandan içeri girme konusunda Harry Potter asasına danışacaktım :D :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

maxresdefault.jpg
Yeter be adam :F buram buram olmayan yemek kokusu geliyor bana :F

Yeter be adam :F buram buram olmayan yemek kokusu geliyor bana :F
Senin sayende ben de acıktırdım kendimi işin kötüsü bu oldu. O yüzden şununla birlikte noktayı koyuyorum yemek konusuna. :A

Memleketten cıvıklı pide...

kayseri-develi-civikli-pidesi-adina-ferman-yazilan-ilk-pide-6.jpeg

• Güldürdün
İsmini söylemeye çekinirim :F
Menülerde hiç okumadım bu ismi :A
Ne olacak lokantaya gidip Cıvıklı istediğini söylersin, üstüne de varsa Akdeniz bölgesinin meşhur tatlısı ''bici bici''yi ilave ettirip ziyafet çekersin. :A

• Güldürdün
Senin sayende ben de acıktırdım kendimi işin kötüsü bu oldu. O yüzden şununla birlikte noktayı koyuyorum yemek konusuna. :A

Memleketten cıvıklı pide...

kayseri-develi-civikli-pidesi-adina-ferman-yazilan-ilk-pide-6.jpeg

Her sene Kayseri'ye gittiğim de zorla yedirtilmeye çalışan, ama benim vejetaryen olduğum için yemediğim sonra ise canım çektiği yiyecek. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski