Norwich City karşısındaki ilk 11'leri:Biz battık bari onlar gün yüzü görsün, zaten iyi konumdalardı bakalım ne olacak.
Aston Villa karşısında ilk 11'leri:
Gerçekte takım 3-5-2 ile oynuyor. Senin takımın ise, 6-3-1 oynuyor.
Norwich City karşısındaki ilk 11'leri:Biz battık bari onlar gün yüzü görsün, zaten iyi konumdalardı bakalım ne olacak.
Bilmem, belki rakibin @Dosi de olabilir ya da artık eşleşmeden kim çıkarsa.Böyle dedin, Euro 2020'de kadroyu ayarlamamış olduğum aklıma geldi. Hatırlatma için teşekkür ediyorum Araf hocam, bakalım üst turdaki rakibimiz kim olacak eğer çıkarsak.
Umarım elenirimde bi de onla uğraşmayımBilmem, belki rakibin @Dosi de olabilir ya da artık eşleşmeden kim çıkarsa.
Bilmem, belki tur da atlayabilirsin. Şans işi.Umarım elenirimde bi de onla uğraşmayım
Liverpool olsa kolluyorlar dersin ama benim bildiğim, Aston Villa öyle kollanacak büyüklükte bir takım değil. Varsa bilgisi olan paylaşsın bizlerle. Merak ettim.
Sheffield United'ın buz gibi golü verilmedi. (1:20'den itibaren.)
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Buradaki mevzu takım değil, gol. Eleştirilecek nokta, oradaki topun gol mü, değil mi olduğu. Bana göre gol. Tartışmaya açık pozisyon. Sheffield United olmuş, Aston Villa olmuş, beni ilgilendirmiyor açıkçası. Pozisyondan bahsediyorum, gol pozisyonundan.Liverpool olsa kolluyorlar dersin ama benim bildiğim, Aston Villa öyle kollanacak büyüklükte bir takım değil. Varsa bilgisi olan paylaşsın bizlerle. Merak ettim.
Niye sürekli aynı şeyi tekrar ettin ki? O kadar salak mıyım ben?Buradaki mevzu takım değil, gol. Eleştirilecek nokta, oradaki topun gol mü, değil mi olduğu. Bana göre gol. Tartışmaya açık pozisyon. Sheffield United olmuş, Aston Villa olmuş, beni ilgilendirmiyor açıkçası. Pozisyondan bahsediyorum, gol pozisyonundan.
İz düşümüne göre top tamamen girmemiş.
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Bir anda ilginç bir savunmaya geçtin de, sanki ben hatalıymışım gibi oldu ve durumu izah etmeye çalıştım. İzah etmeye çalışırken kendimi çok tekrar edebilirim ben, derdimi uzun anlatmaya çalışmamdan kaynaklı bu. Muhtemelen Aston Villa yüzünden savunmaya geçtin de, neyse.Niye sürekli aynı şeyi tekrar ettin ki? O kadar salak mıyım ben?
Elle tutunca iş değişiyor mu?
VAR ne yapıyor pekii bu durumda?Bu tip pozisyonlarda devreye giren ve karar verilmesini sağlayan gol çizgisi teknolojisi bugün çalışmamış, üretici firma da açıklama yapmış hatta. Onla alakalı.
Savunmaya geçmedim, dümdüz yazdım.Bir anda ilginç bir savunmaya geçtin de, sanki ben hatalıymışım gibi oldu ve durumu izah etmeye çalıştım. İzah etmeye çalışırken kendimi çok tekrar edebilirim ben, derdimi uzun anlatmaya çalışmamdan kaynaklı bu. Muhtemelen Aston Villa yüzünden savunmaya geçtin de, neyse.
O zaman ben de dümdüz savunmanı geçtiğini düşünüp savunmaya geçtim filozof.Savunmaya geçmedim, dümdüz yazdım.
Kaleci içerde resmen topla birlikte bide gol teknolojisi var güya türkiyede olsa vururlar bu teknolojiyi
VAR ne yapıyor pekii bu durumda?
Son dakikada gol atan adama dikkat et. Bir dönem Galatasaray'ın gündemindeydi.Ya bu Arsenal'dan gerçekten adam olmaz, golü yedikleri dakikaya bak.