- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Ben çıktım izleyici modundan çünkü lag yapıp yapmadığımı bilemiyorum, yapıyorsam mahçup olurum.
Dün gece 2 saat bekledim bari bir ses vereydin ertelendi diye. Bu gece ya da yarın akşam Dual Shock’u hazırlarsın artık.
Ben de senden çekiniyorum
Goller yüklenememiş final maçının gollerini görmek için lütfenbirşey yapın 🤔Dün gece 2 saat bekledim bari bir ses vereydin ertelendi diye. Bu gece ya da yarın akşam Dual Shock’u hazırlarsın artık.
Gollerin yüklenmesi o an maça ara vermek bakımından baya zormuş ama dün bir şey fark ettim, eğer internet hızından dolayı oyunda lag yapmazsa bu gece ilk YouTube canlı yayını deneyeceğiz bakalım o olacak miGoller yüklenememiş final maçının gollerini görmek için lütfenbirşey yapın 🤔
Final maçı kaçta başlayacak?Gollerin yüklenmesi o an maça ara vermek bakımından baya zormuş ama dün bir şey fark ettim, eğer internet hızından dolayı oyunda lag yapmazsa bu gece ilk YouTube canlı yayını deneyeceğiz bakalım o olacak mi
Net bir şey diyemem @xdragxx ile @bazinga arasında kan gövdeyi götürecek bir maç olacak onlar ne zaman kararlaştırsa artık. Onlar canlı yayınlamazsa izlemek mümkün değil ama @Sherlock ya da benim maçlarda bugün bir test yayını olacak. Eğer maç lag yapmazsa canlı yayından dolayı böyle devam eder, yaparsa canlı yayın defteri de kapanmak zorunda kalır bugün öğreneceğiz artık.Final maçı kaçta başlayacak?
Sonuçları siteye eklememişsiniz.Net bir şey diyemem @xdragxx ile @bazinga arasında kan gövdeyi götürecek bir maç olacak onlar ne zaman kararlaştırsa artık. Onlar canlı yayınlamazsa izlemek mümkün değil ama @Sherlock ya da benim maçlarda bugün bir test yayını olacak. Eğer maç lag yapmazsa canlı yayından dolayı böyle devam eder, yaparsa canlı yayın defteri de kapanmak zorunda kalır bugün öğreneceğiz artık.
Onu güncelleyeceğim PC’ye geçince ve hemen bildireceğim, benim de aklımdaydıSonuçları siteye eklememişsiniz.
Yaşlı bir adamım artık o saatlerde aktif olamayacağımı tahmin etmen lazım. Bekleyeceğini bilsem haber verirdim.Dün gece 2 saat bekledim bari bir ses vereydin ertelendi diye. Bu gece ya da yarın akşam Dual Shock’u hazırlarsın artık.