Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

images

• Üzücü
Reactions: bazinga
Goller yüklenememiş :( final maçının gollerini görmek için lütfenbirşey yapın 🤔:bhr:
Gollerin yüklenmesi o an maça ara vermek bakımından baya zormuş ama dün bir şey fark ettim, eğer internet hızından dolayı oyunda lag yapmazsa bu gece ilk YouTube canlı yayını deneyeceğiz bakalım o olacak mi :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Final maçı kaçta başlayacak?
Net bir şey diyemem @xdragxx ile @bazinga arasında kan gövdeyi götürecek bir maç olacak onlar ne zaman kararlaştırsa artık. :A Onlar canlı yayınlamazsa izlemek mümkün değil ama @Sherlock ya da benim maçlarda bugün bir test yayını olacak. Eğer maç lag yapmazsa canlı yayından dolayı böyle devam eder, yaparsa canlı yayın defteri de kapanmak zorunda kalır bugün öğreneceğiz artık. :A

Net bir şey diyemem @xdragxx ile @bazinga arasında kan gövdeyi götürecek bir maç olacak onlar ne zaman kararlaştırsa artık. :A Onlar canlı yayınlamazsa izlemek mümkün değil ama @Sherlock ya da benim maçlarda bugün bir test yayını olacak. Eğer maç lag yapmazsa canlı yayından dolayı böyle devam eder, yaparsa canlı yayın defteri de kapanmak zorunda kalır bugün öğreneceğiz artık. :A
Sonuçları siteye eklememişsiniz.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Dün gece 2 saat bekledim bari bir ses vereydin ertelendi diye. :A Bu gece ya da yarın akşam Dual Shock’u hazırlarsın artık. :A
Yaşlı bir adamım artık o saatlerde aktif olamayacağımı tahmin etmen lazım. :A Bekleyeceğini bilsem haber verirdim. :(

Bu gece yapalım o zaman 23.00 sularında.

Diğer arkadaşlardan da uygun varsa yapabiliriz gün içinde. :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski