Mesele Fatiyi getirmek değil kardeş mesele Havertz'i getirmek. Ona 10 kaşif ardı ardına bastım çıkmadı oyunun en değerli oyuncusu@Felon'un takımı Southampton, 17 yaşındaki Fati'yi transfer etmiş. Transfer etmeyi düşündüğüm, kaşifi de gönderdiğim ama bir türlü getiremediğim bir futbolcuydu. Kaşiften oyuncu getirmek o kadar da kolay olmuyor, eksiksiz detayları girmen gerekiyor. Yakın zamanda değerleri fırlar. Çok erken transfer olsaydı eğer, zaten değerleri çoktan 100'ü geçmişti.
liverpoolu dostluk maçında yendi manchester citye yenildi normal maçta@Felon'un takımı Southampton, 17 yaşındaki Fati'yi transfer etmiş. Transfer etmeyi düşündüğüm, kaşifi de gönderdiğim ama bir türlü getiremediğim bir futbolcuydu. Kaşiften oyuncu getirmek o kadar da kolay olmuyor, eksiksiz detayları girmen gerekiyor. Yakın zamanda değerleri fırlar. Çok erken transfer olsaydı eğer, zaten değerleri çoktan 100'ü geçmişti.
istifamı ediyorsun kupadasın benim maç kadar uzamadı @MEnes aston villa 150 dakikalık maç oynattıBen oyunu siliyorum hadi görüşürüz...
Bu aralar yapılacak iş çok vaktim müsait değil gelemicemEuro 2020’ye katıldık, görenler gelsin.
Subliminal mesaj derken, o nereden çıktı?@Araf ... subliminal mesaj mi vermeye çalışıyorsun?..
6-0'ı görünce...Subliminal mesaj derken, o nereden çıktı?
Karşı tarafı rehavete düşürmek için taktiğini değiştirip, oynatıyorsun takımı. O rakam çok normal. Yalnız iyi denk geldi.6-0'ı görünce...
Geçmiş olsun @Tolstoyevski
@MEnes sana da yakışmadı yarıda bırakmak.
Bu etkinliğin devamı olmayacağıda netleşmiş oldu 😊
Geçmiş olsun @Tolstoyevski
@MEnes sana da yakışmadı yarıda bırakmak.
Bu etkinliğin devamı olmayacağıda netleşmiş oldu 😊