Çok oldun sen.
Çok oldun sen.
Sen yaşlı olduğun için öyle geliyordur.Sen yine gençlerden sayılırsın...![]()
Şimdi sen bunu söyleyince aklıma geldi bakEkli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890
Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı.
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
2011-1994=17 (Ay olarak 16.)2002 diyince tuhaf geliyor ama 18 yaşında
Ben foruma geldiğimde 16 yaşına bile girmemiştim![]()
Virüsün yan etkileri diyelim biz ona.Şimdi sen bunu söyleyince aklıma geldi bakYıllardır @xemrexxx bu listeyi senin gibi buralara atıp, listedekilerin hepsi forumdan banlanmalı derdi
Ve bunları diyen adam şu anda bu senenin en çok mesaj yazanlar listesinde 2. sırada
@Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi @Bully @DarkLegenD @alperuz @serhatt
Sen benden büyük müydün ya ben seni 97li diye hatırlıyorum2011-1994=17 (Ay olarak 16.)![]()
Ben senin doğum tarihini yazdım aslında, 94'lü değil miydin sen?Sen benden büyük müydün ya ben seni 97li diye hatırlıyorum![]()
Hahahaha bombayı ortaya bırakmışsın.Şimdi sen bunu söyleyince aklıma geldi bakYıllardır @xemrexxx bu listeyi senin gibi buralara atıp, listedekilerin hepsi forumdan banlanmalı derdi
Ve bunları diyen adam şu anda bu senenin en çok mesaj yazanlar listesinde 2. sırada
Virüsten dolayı diye başladı ama baya bağlandı programaVirüsün yan etkileri diyelim biz ona.![]()
Yok 95Ben senin doğum tarihini yazdım aslında, 94'lü değil miydin sen?
Ben 96'lıyım.![]()
94'lüsün diye hatırlıyorum nedense. O kadar da büyük değilmişsin. O zaman 16'ya girerken üye olmuşsun. @Emre Ozansoy gibi biz de geçtik bu yollardan.Yok 95![]()
Şimdi sen bunu söyleyince aklıma geldi bakYıllardır @xemrexxx bu listeyi senin gibi buralara atıp, listedekilerin hepsi forumdan banlanmalı derdi
Beter olsun.![]()
Bunu da yaptın çocuğa. 😱
Ekli dosyayı görüntüle 85889
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Yazık..Ekli dosyayı görüntüle 85889
Korona. Var koronaaaaaaaŞimdi sen bunu söyleyince aklıma geldi bakYıllardır @xemrexxx bu listeyi senin gibi buralara atıp, listedekilerin hepsi forumdan banlanmalı derdi