Zey TV Cevapsız Sorular-1.Bölüm Konuğu Araf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden bu kadar konuşkan değildin. Ben gittim, sonra açılmış buldum. Taramalı tüfek gibi konu açan, taramalı tüfek gibi mesaj yazan birine dönüştün. İyi de oldu aslında, renk katıyorsun. :D
Aslında öyleydim yine ama seninle muhabbetimiz hiç yoktu. :A

• Beğendim
Reactions: Araf
Arslan Bey nickini Vadi'de olan karakterden esinlenmemiştin yani?
Arslan beyde bir karakter bir insan. Neden insan gibi hissetmedin o nicki?

Araf nickini neden seçtim diye kendine sorduğunda? "Acaba gerçekten arafta ve buhranda mıyım" diye düşünmedin mi hiç? Belki de bilinç altında bu vardı?

:A
Esinlenseydin "Aslan Akbey" olurdu muhtemelen. Tarihi kişilik var "Arslan Bey" olarak ve bu şekilde kullanıcı adını da görmüştüm daha önce. Öyle aklıma geldi, "Arslan Bey" oldu. Eski kullanıcı adım "Young Boy" idi. Eski kullanıcı adımdan daha iyiydi açıkçası. Sanki o kullanıcı adıyla çok gizemli bir devlet adamı gibi görünüyordum. O hissi veriyordu bana. Herkes kullanıcı adımla "bey" falan diyordu. :D

Önceden de biliyordum kullanıcı adını, insanı anlattığını düşündüm ve bu ikilem, insanı anlatan bir ikilem. O yüzden seçtim işte. İnsanı düşünerek seçtim aslında, kendimi değil. :D

• İlginç
Reactions: sokak sanati
2011'de geldiğin forumun havası mı daha güzel şu anki hava mı?

• Beğendim
Bu arada @Araf Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun :D
Bu soruyu özelden sorup,kim sordu diye tahmin ettirmek isterdim :F :F @xdragxx
Forumun abisisin. Zamanında @sürgünüm vardı, o da forumun abisiydi. O da çok sevilirdi ama sonra kayboldu. Biraz da ona benzetiyorum. Bir tarafı ciddi, bir tarafı komedi. Dizi ve film sever, düşüncelerini aktarmaktan geri kalmayan birisisin. Yeniliğe açık, açık fikirli birisin, ki açık fikirli olup da, yeniliğe açık birisi olmasan muhtemelen buralarda olmazdın. İyi ki buralardasın. :D

• Harika
Reactions: The_Erinch
Esinlenseydin "Aslan Akbey" olurdu muhtemelen. Tarihi kişilik var "Arslan Bey" olarak ve bu şekilde kullanıcı adını da görmüştüm daha önce. Öyle aklıma geldi, "Arslan Bey" oldu. Eski kullanıcı adım "Young Boy" idi. Eski kullanıcı adımdan daha iyiydi açıkçası. Sanki o kullanıcı adıyla çok gizemli bir devlet adamı gibi görünüyordum. O hissi veriyordu bana. Herkes kullanıcı adımla "bey" falan diyordu. :D

Önceden de biliyordum kullanıcı adını, insanı anlattığını düşündüm ve bu ikilem, insanı anlatan bir ikilem. O yüzden seçtim işte. İnsanı düşünerek seçtim aslında, kendimi değil. :D

Eski kullanıcı adın efsane bir itiraf oldu young boy. Çok kötüymüş bence. :A

• Güldürdün
2011'de geldiğin forumun havası mı daha güzel şu anki hava mı?
2011 dönemi daha iyiydi. Eski üyeleri ve eski ortamı özlüyorum. Tamam, ciddi bir ortam vardı o dönemler ama yine de iyiydi. Eski diziler de vardı, eski diziler yorumlanıyordu ve daha samimi bir ortam vardı. Bir bakıyorduk, birileri gelip bambaşka renk katmaya başlıyordu. Özellikle de 2011'de geldim, 2012 ile birlikte yeni yeni üyeler katılmaya başladı ve forum daha bir canlandı. Sonra o ivmeyi kaybetmeye başladı, o eski üyelerini kaybetti. Yine de ortam iyi tabii ama eskiden daha bir iyi geliyor bana.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
2011 dönemi daha iyiydi. Eski üyeleri ve eski ortamı özlüyorum. Tamam, ciddi bir ortam vardı o dönemler ama yine de iyiydi. Eski diziler de vardı, eski diziler yorumlanıyordu ve daha samimi bir ortam vardı. Bir bakıyorduk, birileri gelip bambaşka renk katmaya başlıyordu. Özellikle de 2011'de geldim, 2012 ile birlikte yeni yeni üyeler katılmaya başladı ve forum daha bir canlandı. Sonra o ivmeyi kaybetmeye başladı, o eski üyelerini kaybetti. Yine de ortam iyi tabii ama eskiden daha bir iyi geliyor bana.
Bana göre de altın jenerasyon 2011-2013 arası dönemdir bu arada :A

• Beğendim
Eski kullanıcı adın efsane bir itiraf oldu young boy. Çok kötüymüş bence. :A
Üye olmak için girdim, aklıma nedense "Young Boy" geldi. Tabii o dönemde gerçekten de gençtim. Muhtemelen İsviçre'nin "Young Boys" kulübünden esinlendim ya da en azından öyle hatırlıyorum. Gelen geçen "Young Boys" derdi. :A

Üye olmak için girdim, aklıma nedense "Young Boy" geldi. Tabii o dönemde gerçekten de gençtim. Muhtemelen İsviçre'nin "Young Boys" kulübünden esinlendim ya da en azından öyle hatırlıyorum. Gelen geçen "Young Boys" derdi. :A
Sen üye olmadan 1 sene önce onlarla maç yapmıştık ondandır :A

Benim bilmediğim ve olmadığım dönemler. @xdragxx hemen hatırlamış.:A

• Güldürdün
Reactions: Araf and xdragxx
Bana göre de altın jenerasyon 2011-2013 arası dönemdir bu arada :A
Kesinlikle öyle ama skalayı biraz daha genişletelim. 2011 ile 2015 arası diyelim biz ona. Çoğumuz o dönemler başkaydık. Çoğumuz üniversiteyi yeni yeni kazanıyorduk bu dönemler arası. Genel kültür açısından kültürümüzün arttığı, etkinliklerin tavan yaptığı dönemlerdi, özellikle de 2013 ile 2015 arası dönem. :D

Üniversiteye de 2015'te başlamıştım, sonrası sallantılı bende. :D

• Güldürdün
Kesinlikle öyle ama skalayı biraz daha genişletelim. 2011 ile 2015 arası diyelim biz ona. Çoğumuz o dönemler başkaydık. Çoğumuz üniversiteyi yeni yeni kazanıyorduk bu dönemler arası. Genel kültür açısından kültürümüzün arttığı, etkinliklerin tavan yaptığı dönemlerdi, özellikle de 2013 ile 2015 arası dönem. :D

Üniversiteye de 2015'te başlamıştım, sonrası sallantılı bende. :D
Ergenken her şey daha zevkli geliyor bir de tabii :A

• Güldürdün
Ergenken her şey daha zevkli geliyor bir de tabii :A
Orası öyle tabii. Lise dönemlerindeydik, kafalar farklı çalışıyordu ama tabii kafalar kötüydü biraz. Eskiden yaptıklarımı görüyorum, kendimden utanıyorum. Cümleler çok kötü, yazım kurallarına uyulmamış ve noktalama işaretlerinde sıkıntılar var. :D

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...