O zaten biz geldiğimizde de yoktu pekGeçen @KrAlemci geldi mesela hemen gitti. O döneme artık hitap etmiyor forum![]()
Hitap etmez tabii. Hitap etmesi için @bazinga gibi hep olman gerekiyor. Ortamdan uzaklaşınca garipsiyorsun ve alışamıyorsun, eskiyi özlüyorsun. Muhtemelen birçok üye bu sıkıntıyı yaşar. Eskiden bu kadar dizi ve film üzerine kurulu bir forum değildi, şimdi genel olarak bu ikisi üzerine kurulu forum. Haliyle çok eski bir üye afallıyor bunu görünce.Geçen @KrAlemci geldi mesela hemen gitti. O döneme artık hitap etmiyor forum![]()
Hitap etmez tabii. Hitap etmesi için @bazinga gibi hep olman gerekiyor. Ortamdan uzaklaşınca garipsiyorsun ve alışamıyorsun, eskiyi özlüyorsun. Muhtemelen birçok üye bu sıkıntıyı yaşar. Eskiden bu kadar dizi ve film üzerine kurulu bir forum değildi, şimdi genel olarak bu ikisi üzerine kurulu forum. Haliyle çok eski bir üye afallıyor bunu görünce.![]()
Herkesin görüşü aynı olsaydı eğer, o zaman siyaset mantıklıydı ama hiç kimsenin görüşü aynı değil ki. Haliyle siyasetin yasaklanması bence yerinde bir karar.Bir ara siyaset forumu olmuştuk. Onuda yasakladılar şimdi etkinlik forumuna döndü![]()
Birden fazla an var aslında değiştirmek istediğim. Tek bir an hatırlamıyorum kilit rol olan. Belki sınavda bir şıktır bu an ama o da büyütülecek bir şey değil aslında.Hayatında sadece 1 anı değiştirmek istesen bu an hangisi olurdu?
"Neden bunu yaptın?" sorusu. Bu soru karşısında cevap vermek çok uzun sürebiliyor. Daha çok soru var rahatsız edebilecek olan ama aklıma ilk gelen sorulardan biri bu oldu.Seni en rahatsız edecek soru nedir?
Sen de romanımı okursan ben de bunu okurum. Link atayım mı Amera'mı ?Sağ ol Araf ile ilgili merak ettiğin soruları istersen burdan istersen özelden bana sorabilirsin?![]()
O bölüme keşke denk gelseymişim.Kim bilir ne kavgalar oldu?Ne dolaplar döndü?Bir ara siyaset forumu olmuştuk. Onuda yasakladılar şimdi etkinlik forumuna döndü![]()
O bölüme keşke denk gelseymişim.Kim bilir ne kavgalar oldu?Ne dolaplar döndü?![]()
Forumdan ayrılırsam tepkilerim hatıra olarak kalır.Bir zamanlar bir kullanıcı vardı hep tepki bırakıyordu adı @12.Adam ama biz forumca tepkili adam diyorduk ha ha hahDenk gelsin aslında. Sen yine mesajlara tepki bırakıyordun o dönemde. 2017 yılından bahsediyoruz![]()
Baya iyi konuk, formata çok uygun ki derken bir gönderme sezdim sankiHayırlı uğurlu olsun.Nedense şimdi gördüm programı, körlüğüm tuttu herhalde.
Format daha farklıydı gibi hatırlıyorum yalnız, değişikliğe gidildi o konuda herhalde.
@xdragxx @Dosi
İlk bölüm konuğu da @Araf olmuş, çok sürpriz oldu gerçekten.Baya iyi konuk, formata çok uygun ki bunu verdiği cevaplarla kanıtlamış zaten.
Aklıma gelince sorarım bir şeyler.
![]()
@eskici deyince aklıma hep şu geliyor eskiler alınır eskici hurdacı(kendisini kırmak gibi bir niyetim asla olmamıştır)
Hayırlı uğurlu olsun.Nedense şimdi gördüm programı, körlüğüm tuttu herhalde.
Format daha farklıydı gibi hatırlıyorum yalnız, değişikliğe gidildi o konuda herhalde.
@xdragxx @Dosi
İlk bölüm konuğu da @Araf olmuş, çok sürpriz oldu gerçekten.Baya iyi konuk, formata çok uygun ki bunu verdiği cevaplarla kanıtlamış zaten.
Aklıma gelince sorarım bir şeyler.
![]()
Arada ben de ki kullanmaktayımBaya iyi konuk, formata çok uygun ki derken bir gönderme sezdim sankiAraf da cümlelerini hep ki'yle bağlar bu şekilde
![]()