Zey TV Cevapsız Sorular-1.Bölüm Konuğu Araf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Üzücü
Reactions: Araf
Geçen @KrAlemci geldi mesela hemen gitti. O döneme artık hitap etmiyor forum:(
Hitap etmez tabii. Hitap etmesi için @bazinga gibi hep olman gerekiyor. Ortamdan uzaklaşınca garipsiyorsun ve alışamıyorsun, eskiyi özlüyorsun. Muhtemelen birçok üye bu sıkıntıyı yaşar. Eskiden bu kadar dizi ve film üzerine kurulu bir forum değildi, şimdi genel olarak bu ikisi üzerine kurulu forum. Haliyle çok eski bir üye afallıyor bunu görünce. :)

Hitap etmez tabii. Hitap etmesi için @bazinga gibi hep olman gerekiyor. Ortamdan uzaklaşınca garipsiyorsun ve alışamıyorsun, eskiyi özlüyorsun. Muhtemelen birçok üye bu sıkıntıyı yaşar. Eskiden bu kadar dizi ve film üzerine kurulu bir forum değildi, şimdi genel olarak bu ikisi üzerine kurulu forum. Haliyle çok eski bir üye afallıyor bunu görünce. :)

Bir ara siyaset forumu olmuştuk. Onuda yasakladılar şimdi etkinlik forumuna döndü :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Hayatında sadece 1 anı değiştirmek istesen bu an hangisi olurdu?

• Beğendim
Reactions: Araf
Hayatında sadece 1 anı değiştirmek istesen bu an hangisi olurdu?
Birden fazla an var aslında değiştirmek istediğim. Tek bir an hatırlamıyorum kilit rol olan. Belki sınavda bir şıktır bu an ama o da büyütülecek bir şey değil aslında.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Soruları soralım boş bırakmayalım :A Özelden bana da sorabilirsiniz tahmin etmeye çalışsın kim sordu diye :D

Peki forumda seni en büyük hayal kırıklığına uğratan kişi kim?
Hem forum kariyeri olarak hem de kişisel ilişkiler bakımından.

Hayırlı uğurlu olsun. :D Nedense şimdi gördüm programı, körlüğüm tuttu herhalde. :A Format daha farklıydı gibi hatırlıyorum yalnız, değişikliğe gidildi o konuda herhalde. :A @xdragxx @Dosi

İlk bölüm konuğu da @Araf olmuş, çok sürpriz oldu gerçekten. :A Baya iyi konuk, formata çok uygun ki bunu verdiği cevaplarla kanıtlamış zaten. :D Aklıma gelince sorarım bir şeyler. :A

Hayırlı uğurlu olsun. :D Nedense şimdi gördüm programı, körlüğüm tuttu herhalde. :A Format daha farklıydı gibi hatırlıyorum yalnız, değişikliğe gidildi o konuda herhalde. :A @xdragxx @Dosi

İlk bölüm konuğu da @Araf olmuş, çok sürpriz oldu gerçekten. :A Baya iyi konuk, formata çok uygun ki bunu verdiği cevaplarla kanıtlamış zaten. :D Aklıma gelince sorarım bir şeyler. :A
Baya iyi konuk, formata çok uygun ki derken bir gönderme sezdim sanki :A Araf da cümlelerini hep ki'yle bağlar bu şekilde :D

Baya iyi konuk, formata çok uygun ki derken bir gönderme sezdim sanki :A Araf da cümlelerini hep ki'yle bağlar bu şekilde :D
Arada ben de ki kullanmaktayım :A
@Sherlock seni de alırız bir ara :Z
Yanılmıyorsam senin de ben gibi Sorgu odası geçmişin yok :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...