Herkes kullanır ama Araf'ta bu üst seviyedeArada ben de ki kullanmaktayım
@Sherlock seni de alırız bir ara
Yanılmıyorsam senin de ben gibi Sorgu odası geçmişin yok
Herkes kullanır ama Araf'ta bu üst seviyedeArada ben de ki kullanmaktayım
Baya iyi konuk, formata çok uygun ki derken bir gönderme sezdim sanki Araf da cümlelerini hep ki'yle bağlar bu şekilde
Aslında varlığıyla değil de, yokluğuyla hayal kırıklığına uğratanlar var. Bu bir kişi değil, birden fazla kişi.Soruları soralım boş bırakmayalım Özelden bana da sorabilirsiniz tahmin etmeye çalışsın kim sordu diye
Peki forumda seni en büyük hayal kırıklığına uğratan kişi kim?
Hem forum kariyeri olarak hem de kişisel ilişkiler bakımından.
Kime gönderme 😱Hem övdüm, hem göndermemi yaptım.
Arada ben de ki kullanmaktayım
O da olur kimler bunlar?Aslında varlığıyla değil de, yokluğuyla hayal kırıklığına uğratanlar var. Bu bir kişi değil, birden fazla kişi.
Önceliğimiz sorgu odası geçmişi olmayan veya senelerdir girmemiş olan @xdragxxKonuksuz kaldığınız bir dönemde olabilir tabii.
Belki bana denk gelir.Gülşen Ya tutarsa ?Kendisinin alınma kırılma gibi huyları yok. emojisini hiç kullanmadı @eskici
@Since2011 var mesela, eskilerden ve ilk muhatap olduğum kişilerden biri, şimdi piyasada yok. @Almila var, uzun zamandır piyasada yok. Aslında bir ara geldi de, sonra geri gitti. @dizi kolik vardı, ikisi birleşip renk katıyordu ortalığa. @sürgünüm yok, renk katmanın babalarından. Ciddi olsa da @darksaal vardı, @cevaa vardı. Eskisi kadar aktif omayan @Yakamoz-Asi var. Neyse ki arada konuşuyoruz toprağımla. Say da say, bitmiyor kısacası. Liste çok uzun.O da olur kimler bunlar?
Yani hiç ters düştüğün ve seni hayal kırıklığına uğratan kişi yok öyle mi?@Since2011 var mesela, eskilerden ve ilk muhatap olduğum kişilerden biri, şimdi piyasada yok. @Almila var, uzun zamandır piyasada yok. Aslında bir ara geldi de, sonra geri gitti. @dizi kolik vardı, ikisi birleşip renk katıyordu ortalığa. @sürgünüm yok, renk katmanın babalarından. Ciddi olsa da @darksaal vardı, @cevaa vardı. Eskisi kadar aktif omayan @Yakamoz-Asi var. Say da say, bitmiyor kısacası. Liste çok uzun.
Varsa da hatırlamıyorum. Hayal kırıklığına uğratanların zihnimde gereksiz yer kaplamasını istemem açıkçası.Yani hiç ters düştüğün ve seni hayal kırıklığına uğratan kişi yok öyle mi?
Nazik üslubunuz için teşekkürler 😊Doğrudur alınmam böyle şeylere
Rica ederimNazik üslubunuz için teşekkürler 😊