AT TV FF Üyeleri Bir Arada (Çevrimiçi) 2020 - 2. Bölüm

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
Oyuncular:
@bazinga
@Bully
@Sherlock
@MEnes
@Tolstoyevski
@Harunnn60
@xemrexxx
@DarkLegenD
@Dosi
@Angelica
@Çiğdem
@sokak sanati
@mrt-06
@xdragxx
@The_Erinch

Creator:
@emreemreu

Writer:
@Araf

Productor:
@Araf
@emreemreu

bazinga, oğlunun hayatını kaybetmesinin ardından şok yaşamaktadır ama Bully ile konuşmasının ardından bir rahatlama gelmiştir. Sosyal mesafe kuralına uyma meselesi yüzünden ekip uygulama üzerinden bir araya gelmiştir.

@Bully: Sevgili arkadaşlar, kanalıma hoş geldiniz. Kanalıma abone olmayı unutmayın.
@Sherlock: Bu adamın kafa hepten gitti. YouTube videolarını fazla izleme sayın yönetici. YouTuber değilsin sen.
@MEnes: Adaşım doğru söylüyor, YouTuber değilsin sayın yönetici. Bak ben emekli adamım; yaşlandım artık, emekli yaptılar beni. YouTube videolarındaki bu laflara da ayar oluyorum.
@Bully: Pardon arkadaşlar, gördüğünüz gibi videolar insanı bu hallere sokabiliyor. Kaptırıyorum kendimi, bir bakmışım laflar ağzıma pelesenk oluyor.
@Tolstoyevski: Kamu spotunu da verdin arada, tam oldu.
@Bully: Neyse arkadaşlar, bir türlü konuşturmadınız. Başlıyorum. Birazdan bazinga gelecek, çocuğu biliyorsunuz korona virüsü yüzünden hayatını kaybetti. Birazdan onu da alacağım, mümkün olduğunca bu meseleden uzak durarak konuşmaya çalışın. Güldürmeye çalışın, kafasını dağıtsın.
@Harunnn60: Yolla gelsin müdür, bekliyoruz.

@bazinga sohbete katıldı.

@Bully: Hoş geldin la bebe.
@bazinga: Bebe mi, ne bebesi? 30 yaşında adamım ben.
@Bully: Pardon gardaşım ya, Angaralıyız ya biz.
@bazinga: Anladık da, neyse...
@Harunnn60: Hoş geldin müdür. Nörüyon?
@xemrexxx: Kazak örüyor kazak.
@bazinga: Hoş bulduk. Espriler havada uçuşuyor.
@Bully: O zaman yakala, kaçmasın.
@Sherlock: Esprilerin bu kadar artmasının sebebi, sanırım korona virüsü yüzünden kafaların yanmasından kaynaklanıyor. Bilimsel olarak açıklarsak; insan beynine oksijen gitmiyor, sıkılmaya başlıyor ve sonunda sıkıntıdan patlamaya başlıyor.
@MEnes: Katılıyorum adaşıma.
@Tolstoyevski: Yemin ediyorum @Sherlock bu ya, yemin ediyorum. Yok Sherlock kesmez, Einstein bu Einstein.
@DarkLegenD: @Sherlock'a katılmıyorum. Bence hepiniz daha az düşünmekten bu haldesiniz. Felsefi açıdan düşünecek olursak...
@Dosi: Yeter da, bizde varuz burada. Bizi de görun ula uşaklar, hemu?
@MEnes: Kırk yıllık Trabzonluyum, böyle şive görmedim.
@Angelica: Bizi görmüyorsunuz bir türlü, hep erkek egemenliği işte.
@bazinga: @Çiğdem yok mu? @Çiğdem'i göremedim.
@Bully: Düğün hazırlıklarına başlamıştı en son, çeyizle uğraşıyordu. Sonrasında gören, duyan yok. Dur bir dakika, mesaj atmış bana. Bağlanmak istiyor yayına.

@Çiğdem sohbete katıldı.

@Çiğdem: Selam gençler ve genç kalanlar.
@bazinga: Hoş geldin Çiğdem. Nasılsın, nerelerdeydin?
@Çiğdem: İyiyim çok şükür, evlilik hazırlıklarına başlamıştım. Osman adında bir oğlan vardı, onunla evleniyordum. Çocuk sinirli böyle, yeni yeni tanıyorum. El kaldırmaya kalktı bana.
@Bully: Kadına kalkan eller kırılsın!
@Tolstoyevski: Dostoyevski der ki: "Bir kadının yaşamı; herhangi bir erkeğe boyun eğip bağlanmak için bir arayıştan başka bir şey değildir."
@sokak sanati: Şaşırmadım, erkekten her şey beklenir.
@Harunnn60: Sen de erkeksin.
@sokak sanati: Mesele o değil.
@Harunnn60: Mesele ne?
@sokak sanati: Mesele ne senin benden ayrılman, ne de benim sana darılmam. Mesele şu ki...
@bazinga: Susun artık, susun! Sakin adamım, sinirlendirdiniz. Susun da, dinleyin biraz. Anlayalım ne olduğunu.
@Çiğdem: Karadeniz uşağıyız biz. Bana el kaldırdı, ben o elin altında kalmadım. Tuttum o eli, aniden suratına tokadı indirdim. Sonra kaçıp gitti Osman. Ne demişler; kadın tokadı yemeyen tokadını balyoz sanır.
@mrt-06: Helal olsun ablama. Seninle gurur duyuyorum.
@bazinga: Laf öyle değil de, neyse. Uzun zamandır neden yoktun ortalıkta, onu anlamış olduk. Bundan sonra kalıcısın değil mi?
@Çiğdem: İçerdeyim, pardon evet, kalıcıyım, aranızdayım.
@Bully: Hazır içerdeyken, çukura düşme, tamam mı?
@Çiğdem: Mesaj alınmıştır, tamam.
@Bully: Bugünlük bu kadar yetsin gençler. Herkes katılamadı sohbete. Bu kadar kişi katılabildi. Katıldığınız için teşekkürler.
@bazinga: Teşekkürler gençler, keyfim yerine geldi, moralim düzeldi. Tamam, esprileriniz kötüydü ama siz iyiydiniz. Bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle. Umarım bir sonraki toplantıda daha çok kişi olursunuz. Teşekkürler. İyi günler.

Dizinin bölümü bitmedi, lütfen beklemede kalınız.

@xdragxx: Abi uyuya kalmışım.
@The_Erinch: Uyku uykuda kalanındır yeğen.
@xdragxx: Abi canlı sohbeti kaçırmışız.
@The_Erinch: Hayatı kaçırmayalım yeğen.
@xdragxx: İkinci kişiliğim devreye girdi abi, o da uykuya daldı.
@The_Erinch: İyi uykular yeğen.

Elinize sağlık eğlenceli bir bölüm olmuş bazı kısımlar güldürdü. :A @Araf @emreemreu

İkinci diyaloğum üslup olarak benden hayli uzak durmuş gibi. Zira yazı dilinde asla “ya” ünlemi kullanmam, konuşma dilinde de çok nadirdir o da ek olarak. :A

@Dosi ‘nin sahnesi de absürt durduğu için güldürdü, Mikasa etkisini göstermez umarım ama gerçekten güldüm. :A

Elinize sağlık. :D Geçtiğimiz bölüm dram dozu da vardı, bu bölüm epey komik olmuş. :A @Araf @emreemreu

Kendimle alakalı kısımlar özellikle güldürdü. :A Yalnız adaşım normalde beni bu kadar onaylamaz, "leş adaşım ilk kez doğru söylüyor" falan der. :A @MEnes

@Dosi hanımın bu destansı şiveyi nasıl kazandığına dair bir spin-off çekilmeli...

Elinize sağlık. :D Geçtiğimiz bölüm dram dozu da vardı, bu bölüm epey komik olmuş. :A @Araf @emreemreu

Kendimle alakalı kısımlar özellikle güldürdü. :A Yalnız adaşım normalde beni bu kadar onaylamaz, "leş adaşım ilk kez doğru söylüyor" falan der. :A @MEnes

@Dosi hanımın bu destansı şiveyi nasıl kazandığına dair bir spin-off çekilmeli...
Better Call @Dosi. :A

Aklımı mı okudun... :A
C-658VsXoAo3ovC.jpg

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Eline sağlık @Araf
Ben ve Karadeniz şivesi ne alaka :S
Kendi kısmımı beğenmedim. Bu bölüm olmasamda olurdu :A
@MEnes kusura bakma şivenizi katletmişim :A
Evde kalmaktan sıkılmışsın da, işte onun dışa vurumu. Mizah sonuç olarak. Gelecek bölümlerde daha normal bir @Dosi olacak. Herkes saçmalıyor çünkü dizide, hiç kimse de normal değil. :D

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi

Sinir bozucusunuz.

Ben Kürtçe öğreniyordum. @Araf Karadeniz şivesi yapmış 😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Araf