AA burada daha bildirimlerim vardı. Tek tek döneceğim hepsine.Kanalın adı çok özgün
Tabi siiAA burada daha bildirimlerim vardı. Tek tek döneceğim hepsine.
Özgün olması olumludur umarım
TeşekkürlerHayırlı olsun @Dosi nice güzel yapımlara... Kanalın adı da çok özgün olmuş.
TeşekkürlerHayırlı olsun Zeynep.. Bakıyorumda kanalın Acunun ki gibi hiç dizi yok istersen benim dizimi senin kanalında yayınlayabiliriz.Hem bir dizin olmuş olur. @Dosi
Peki tamam teşekkür ederim tekrardan kanalın hayırlı olsun...Teşekkürler
Kanalımda dizi yayınlamayacağım. Acun gibi önceliğimiz eğlence ve benim kendi projelerim çok
Hallederiz...Bir el atarsan kalite dozu baya olacaktır
15 Haziran'a kadar herşeyi ayarlayın da yayınlayayımHallederiz...
Ne ayarlayacağız bilmiyorum ama ayarlarız... (Aslında biliyorum)15 Haziran'a kadar herşeyi ayarlayın da yayınlayayım
Para mesele değil (beleş olacak gerçi)
Teşekkür ederim veliahtın olarak zirvelerde olmaya çalışırımHarika olmuş @Dosi forumda olduğun gibi kanal performansında da zirvede olacaksın
Benimde kafamda var birşeyler ama netleştiremiyorum Topu sana attım gol yapması sendenNe ayarlayacağız bilmiyorum ama ayarlarız... (Aslında biliyorum)
Topu bana atarsan ben direk adaşıma atarım pası, şu sıralar işler yoğun olduğu için... @SherlockBenimde kafamda var birşeyler ama netleştiremiyorum Topu sana attım gol yapması senden
Sana güvenim tam Sabaristlerden kaliteli şeyler çıkar
Ben ve adaşında yoğun olacağızTopu bana atarsan ben direk adaşıma atarım pası, şu sıralar işler yoğun olduğu için... @Sherlock
@Sherlock bey sana zahmet şu konuna girşip başlığa kanal etikemi ayarlarmısın?
Zey TV - Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 6. Bölüm
'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğinin altıncı bölümü ile sizlerleyiz. Yaz sonrası başlayacak olan 'En Özlenilen Dizi' etkinliği için bir nevi ön hazırlık olan bu etkinliğin, bu bölümünü etkinliği başlatan ve bu bölüme kadar başarıyla yürüten @Dosi'nin izniyle ben açıyorum. Tüm...fav10.net
Kanal etiketim kendi konularımdan hariç ilk kez başkasının konusuna yapışmış olduTamamdır.
Kanal etiketim kendi konularımdan hariç ilk kez başkasının konusuna yapışmış oldu
Seninle birlikte daha nice projelere (artık kurtuluşun yok )
Kısmet...Ben ve adaşında yoğun olacağız
Haftaya bu günlerde yine konuşuruz. Ozamana kadar geçer belki yoğunluğun
Geldi zehirli ok. Geldi klişe cevapKısmet...