Ablacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.Şuan bende aynı şeyi yaşıyoruz az önce bir benzerini demiştim![]()
![]()
Şefimiz @sokak sanati na 300 kişilik kızılderili tayfası gelmişti ateş yakıp oynuyorlardı![]()
![]()
@Ahmed @kerem
Ablacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.Şuan bende aynı şeyi yaşıyoruz az önce bir benzerini demiştim![]()
![]()
Şefimiz @sokak sanati na 300 kişilik kızılderili tayfası gelmişti ateş yakıp oynuyorlardı![]()
![]()
@Ahmed @kerem
Forumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibiAblacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.![]()
Forumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibi![]()
![]()
@kerem @Forumdash @Bully @serhatt @alperuz @sokak sanati
Panorama filan da mı izliyor bu saate kadar 😱 @xemrexxxForumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibi![]()
![]()
@kerem @Forumdash @Bully @serhatt @alperuz @sokak sanati
iftira değil senin gerçeklerin@Çiğdem
iftira değil senin gerçeklerin@Çiğdem
Bugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuşİftiralara bak 😱
Bugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuş@mrt-06 da aynı iddayı atıyordu
![]()
![]()
@sokak sanati
Al @mrt-06 yı vur @sokak sanati naBugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuş@mrt-06 da aynı iddayı atıyordu
![]()
![]()
@sokak sanati
Senin yanında firdevs yöreoğlu bike nur yüzlü hacı teyze gibi durur kendini küçümsemeSayemde biraz kalitelendi. Eskiden elekti şimdi melek oldu![]()
Senin yanında firdevs yöreoğlu bike nur yüzlü hacı teyze gibi durur kendini küçümseme![]()
üçlü kapaq heralde