Ablacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.Şuan bende aynı şeyi yaşıyoruz az önce bir benzerini demiştim
Şefimiz @sokak sanati na 300 kişilik kızılderili tayfası gelmişti ateş yakıp oynuyorlardı @Ahmed @kerem
Ablacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.Şuan bende aynı şeyi yaşıyoruz az önce bir benzerini demiştim
Şefimiz @sokak sanati na 300 kişilik kızılderili tayfası gelmişti ateş yakıp oynuyorlardı @Ahmed @kerem
Forumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibi @kerem @Forumdash @Bully @serhatt @alperuz @sokak sanatiAblacım sen gelince forumda aktiflik artıyor bi girdim 55 bildirim.
Forumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibi @kerem @Forumdash @Bully @serhatt @alperuz @sokak sanati
Panorama filan da mı izliyor bu saate kadar 😱 @xemrexxxForumun sohbetlerinde trafiğini yönelndiriyoruz ama @xemrexxx de şu acunu bırakıpta az yardımcı olsa eskisi gibi @kerem @Forumdash @Bully @serhatt @alperuz @sokak sanati
Kşke dirilmeseydi eski totoş @xemrexxx daha iyiydi
iftira değil senin gerçeklerin @Çiğdemİftiralara bak 😱
iftira değil senin gerçeklerin @Çiğdem
iftira değil senin gerçeklerin @Çiğdem
Bugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuş @mrt-06 da aynı iddayı atıyordu @sokak sanatiİftiralara bak 😱
Bugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuş @mrt-06 da aynı iddayı atıyordu @sokak sanati
Al @mrt-06 yı vur @sokak sanati naBugün şefimiz şey diyordu bana @xemrexxx benim taklitçim diyordu onun izledi dizileri izleyip onun sevdi oyuncuları sultan yapıyormuş @mrt-06 da aynı iddayı atıyordu @sokak sanati
Senin yanında firdevs yöreoğlu bike nur yüzlü hacı teyze gibi durur kendini küçümsemeSayemde biraz kalitelendi. Eskiden elekti şimdi melek oldu
@mrt-06 @sokak sanati Birbirine vurunca senin sesin çıkıyor @ForumdashAl @mrt-06 yı vur @sokak sanati na
Senin yanında firdevs yöreoğlu bike nur yüzlü hacı teyze gibi durur kendini küçümseme
üçlü kapaq heralde