Yok anam nerdeee
Yok anam nerdeee
Sevimsizdi dahada level atlıyor @xemrexxxYok anam nerdeee
Çok doğruSevimsizdi dahada level atlıyor @xemrexxx
Ondan her türlü şey beklenir .ss
Sana mı yürüyim
En hızlı bitiren diyor... Elif bence kesin kaptanlardan biridir bana göre.
@Emre Ozansoy @Angelica @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @xemrexxx
Barış ve Berkan boydan kaybeder engelli bir parkursaBencede abi diğeride Berkan olabilir ayy Barış olur inşAllahh
Utku beyciğim adamdır, ağır bir taştır bakın altında kalırsınız... Ergin Ataman için paylaşılan bir görsel vardır, görselde Billur hanımlar ve el arabası vardır... İşte o görseli buraya atamıyorum ancak Utku beyciğim o görselde olduğu gibi oldukça 'ağır' bir adamlık oranına sahiptir... Birisi adaşım, diğeri ise maskesinin arkasına sığınıp işi gücü hainlik yapmak olan şahıslar yine asılsız iddialarla ortalığı velveleye vermişler... Kendilerine itibar edilmemesini rica ediyorum... İkisi de birbirinden meczup...
Bizden daha sıkı takipçisi oldu, ekstraları panoramaları bile izliyor @xemrexxx
Sonda atış olur herhalde abi. Onunla birlikte en hızlı bitiren seçilir.En hızlı bitiren diyor... Elif bence kesin kaptanlardan biridir bana göre.
@Emre Ozansoy @Angelica @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @xemrexxx
@Sherlock beyciğim avatarın kanımı dondurdu... Acil SİNERJİ moduna geçiş yap, bugün kaptanlık mücadelesine çıkacak reisim
Şimdi takımlar karışıyor ya. Bugünkü oyunda ilk ikiye giren yarışmacılar kaptan olup kendi adamlarını seçecekmiş Şerlok beyciğim O iki kaptandan biri reisim olmalıAhahahahah, Hainli Fedai aramıza geri dönsün diye koymuştum bu herifi ama işe yaramadı Utku beyciğim. Kaptanlık mı mücadelesi, ben bugün boş oyun falan vardır diyordum. Hemen SİNERJİ moduna döneyim.
Kesinlikle 😂 Bir önceki iletimi gördünüz mü ?Şimdi takımlar karışıyor ya. Bugünkü oyunda ilk ikiye giren yarışmacılar kaptan olup kendi adamlarını seçecekmiş Şerlok beyciğim O iki kaptandan biri reisim olmalı
GördümKesinlikle 😂 Bir önceki iletimi gördünüz mü ?
Sabar'ın diğer üyelerininde görmesi en büyük arzum.Cezayı yemeyi göze alıyorum.😂Gördüm