Sen Sıla'ya o kazığı at biz yarı finali 5-6 sayfa yaparızBelki de ben düzeltirim. Kurtuluruz Sıla'dan
Aslında Sıla bi üst tura çıkmalı. @Bully 'nin en iyi reyting malzemesi Sıla şuan. Yarı finalin 3 sayfalık konular ile bitmesini istemiyorum.
Sen Sıla'ya o kazığı at biz yarı finali 5-6 sayfa yaparızBelki de ben düzeltirim. Kurtuluruz Sıla'dan
Aslında Sıla bi üst tura çıkmalı. @Bully 'nin en iyi reyting malzemesi Sıla şuan. Yarı finalin 3 sayfalık konular ile bitmesini istemiyorum.
Legen Dark'tan bahsediyor.Emremreu?
Canın sağ olsun kardeşim
O Sıla'ya verir bizim aksiliğimizeLegen Dark'tan bahsediyor.
Sen soruma cevap ver.Kim o 1 kişi merak ettim.
Sen Sıla'ya o kazığı at biz yarı finali 5-6 sayfa yaparız
Ben kimseden oy istemem kırarsın kalbimİ deme öyleSenin hala gizli oyların var diye düşünüyorum ben. Hayrettini çağır o kurtarır
Reyting icin mi oy vereceksin, yuh.Belki de ben düzeltirim. Kurtuluruz Sıla'dan
Sen soruma cevap ver.
Ben ona niye gıcık diyeyim 😱 kendisi soğuk ve ciddi biri ama gıcık diyecek kadar tanımıyorumEmremreu?
Adam toplarsanız ben de toplarım ayağınızı denk alınO Sıla'ya verir bizim aksiliğimize
Yoo, MS'de bildigin Buray destekcisiydi. @DosiO Sıla'ya verir bizim aksiliğimize
Adamdır zaten de oy vermeyen bi o gözüme iliştiBen ona niye gıcık diyeyim 😱 kendisi soğuk ve ciddi biri ama gıcık diyecek kadar tanımıyorum
Yoo adam toplama yok sadece analiz yapıyoruzAdam toplarsanız ben de toplarım ayağınızı denk alın
Ben Buray dedim Doğru ya ne 5-6 sayfası 25-26 diyecektim5-6 sayfa nerde 16 sayfa nerde
Sen kimi destekliyorsun
Ms'de jüri değildim oyüzden hakim değilim jüride olmadığım senelerde ama Buray'ı sevdiğini düşünüyorum ben de😊 klip konularımdan biliyorumYoo, MS'de bildigin Buray destekcisiydi. @Dosi
Ben kimseden oy istemem kırarsın kalbimİ deme öyle
Reyting icin mi oy vereceksin, yuh.
Ben Buray dedim Doğru ya ne 5-6 sayfası 25-26 diyecektim
İşte durumu sen kurtarırsın belki ama oy istemiyorum yanlış anlamasın @Bully
İşte iyi düşün taşın Umut. Oyun belirleyici olabilir de, olmayabilir de Başka oy veren çıkar mı bilemiyorum, son ana kadar her şey olabiliyor bu oylamalardaBelki de ben düzeltirim. Kurtuluruz Sıla'dan
Konu Buray değil amaYaa kesin öyledir. Batuhan Hayrettin kukla ettin çocukları. Hep senin işine yarayacağı sırada upluyorlar
Niye ciddiye aldın o mesajı. Dalga geçmek için demiştim. Kaan'ın etkinliğine mesaj yazılmasından bana ne. BŞB olsa neyse
Buray'ın bi şarkısı dağa var. Yarı finalde onunla rekabet edersiniz.