Hem şarkıcı hem oyuncu olarak biliyorlar gayet de
'Justin Bieber'ın sevgilisi' olarak tanınırlığı > oyunculuğunun tanınırlığı.
Hem şarkıcı hem oyuncu olarak biliyorlar gayet de
Sitemim dosi hanıma değildir Sherlock bey büyük bir yanılgı içindedir.
Sen yoksun burada, tanınmıyorsun Dosi hanım tarafındanDark ile başlayan üye ne demek ya? 😱 @Sherlock çöz şu olayı ve beni aydınlat, kendimi boşlukta hissediyorum.
Barbara Palvin'e kıyak geçsek hiç fena olmaz.
Hissediyorum, çok daha derin bir mevzu.@Dosi hanım, etkinliğin ismi üzerine çok konuştuğun için sana karşı 'Tripsi Hanım' modunu açmış. Bunda aydınlatılmayı gerektiren pek bir şey yok, yormayın beni böyle küçük işlerle.
Yine mi kaos çıktı...
O konuda ben de olması taraftarıydım ama sonra ortak karara vardık. Hak veriyorum yani tepkine 😊Ben Kate Upton konusunda neyse de Selana Gomez konusunda sonuna kadar haklıyım sori ama dosi hanımın etkinliğine darbe vuruyormuşum gibi gözükmemek için susma kararı aldım...
Hem de kaç kereYine mi kaos çıktı...
Dark ile başlayan üye ne demek ya? 😱 @Sherlock çöz şu olayı ve beni aydınlat, kendimi boşlukta hissediyorum.
Geçen arkadaşımla aramı bozdun (bu kısım şaka)Hissediyorum, çok daha derin bir mevzu.
Forum tarihinin en büyük trollü olmaya çalışıyorsun sanırım çünkü dışarıdan gören kişi bu mesajları ciddiye alır yoksa.Geçen arkadaşımla aramı bozdun (bu kısım şaka)
Ama evet eskilerede dayanıyor. Benden haz etmediğini çok iyi biliyorum. Bu yüzdende senden uzak durmam daha uygun 😊 zamanında olan meselelerden dolayı önyargılarından dolayı ve sergilediğin tavırlardan dolayı samimiyetlik kurmama kararı aldım uzun süre önce 😊
Ama sıradan forum muhabbetleri edebiliriz.
Gayet ciddiyim halbuki 😱Forum tarihinin en büyük trollü olmaya çalışıyorsun sanırım çünkü dışarıdan gören kişi bu mesajları ciddiye alır yoksa.
Beni düşman olarak görecek kadar sana ne yaptım ki?Gayet ciddiyim halbuki 😱
Neyse ben ne "düşmanlarla" arayı düzelttim. Seninle de düzelir elbet ama güvenmem
Burada saçları çok kötü yalnız seçilecekse başka bir fotosu kullanılsın yarışmada.Yeni öneriler yapalım...
Justine Lupe...
Ekli dosyayı görüntüle 84715
Yvonne Strahovski...
Ekli dosyayı görüntüle 84718
Rooney Mara (@bazinga'ya gelsin. )...
Ekli dosyayı görüntüle 84719
Burada saçları çok kötü yalnız seçilecekse başka bir fotosu kullanılsın yarışmada.
@MasacRE ve @Sherlock daha hakimler ve bu durumun kritiğini birlikte yaptık. Ortak karar yani. Selena Gomez'de yanılmıyorsam olmayacak. Gerekli düzenlemeleri Masacre yapacak. Ben fazla hakim değilim. Mankenler ve Şarkıcıları da yapacağımız için bu isimler bir yerde yarıştırılacak 😊 @sokak sanati
Ben ekledim onları @bazinga önerdi sayarız bazinga'nın ayrıyetten önereceğini sanmıyorum.Onu ayarlarız ancak ben haddinden fazla öneriden bulunmuşum, senin de kendisini önermen gerekiyor.