Beşiktaş 0-0 Samsunspor | Trendyol Süper Lig 20. Hafta Maçı

Hobbit

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,163
Puanı
410
1000007649.jpg

Beşiktaş takımı ligin ikinci yarısının ilk maçına kendi evinde çıkıyor. Karadeniz ekibi Samsunu evinde ağırlayacak olan Siyah/Beyazlı ekip kazanarak ligde üst sıraları zorlamanın hesabını yapıyor.

Samsunspor ise transfer yasağına rağmen bu sezon ki iyi gidişatını Beşiktaş karşısında da sürdürmek istiyor. Şuan üçüncü sırada bulunan Samsunspor, rakibini yenerek yerini sağlamlaştırma derdinde.

İstanbul da Beşiktaş Parkta oynanacak maçı Hakem Kadir Sağlam yönetecek. Maçın Yabancı Var Hakemi Adrıan Cordero Vega, Avar Hakemi ise Abdullah Bora Özkara olacak. Maç bugün saat 19.00'da spor severler ile buluşacak.
Fav10 ailesi olarak keyifli seyirler dileriz.

Maç hakkında yorumlarınızı konu başlığının altına belirtebilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: Bully
Beşiktaş XI: Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Joao Mario, Rafa Silva, Rashica, Immobile.

Samsunspor XI: Okan, Kingsley, Van Drongelen, Satka, Bola, Ntcham, Bennasser, Emre, Holse, Muja, Marius.

İlk yarı sonucu: Beşiktaş 0 0 Samsunspor

2. Dakika'da Van Drongelen, Samsunspor takımında sarı kart gördü.

Maç müthiş bir pozisyon ile son buldu. Samsunspor savunması inanılmaz bir pozisyon çıkardı.

Maç sonucu: Beşiktaş 0 0 Samsunspor

Semih Kılıçsoy. Kardeşim hiçbir şey için geç kalmadın. Şimdi başlasan eşit ağırlıktan yüz bine girersin rahat rahat. Her Trabzonlu topçu olacak diye bir şey yok.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kaleciler sağlam durdu.

Beşiktaş, 10 kişi kalan Samsun’u mağlup edemedi. Transfer yapılmazsa yeni hoca da çok bir çare olmaz.

• Okudum
Reactions: Hobbit
Samsun karşısında 1 puan başarıdır. Solskdjdskjfjer hoca başarılı olacak gibi duruyor. :A
Sene sonuna kadar Serdar Topraktepe ile devam kararından vazgeçerek birinci doğru kararı verdi Beşiktaş.
İkinci doğruları Ole Gunnar Solskjear olacak. :)

• Beğendim
Reactions: bazinga