OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahamızda 1 puana razı olduk. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu.

Önümüzdeki 4 maçı da kazanıp ligin ilk yarısını iyi bir konumda bitirmek istiyoruz. :)

Teşekkürler. :)

Bir önceki maçtaki 5'li defansı 6'ya çekmişsin. :D
İçime hiç yatmadığı ve yedeksiz kaldığım için onu 4-5-1'e çekecektim aslında ama şu şarkı anket olayı devreye girince vakit bulamadan maç başlamış oldu... Sağlık olsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
İçime hiç yatmadığı ve yedeksiz kaldığım için onu 4-5-1'e çekecektim aslında ama şu şarkı anket olayı devreye girince vakit bulamadan maç başlamış oldu... Sağlık olsun. :A
Son dakikalarda yıkılmışsın. Aslında beraberliğe gidiyormuş maç. Sağlık olsun. Şimdilik geçtim seni de, sonra yine geçersin beni. İstikrar konusunda sıkıntı yaşayabiliyorum. Sen yine disiplinli bir şekilde güçlü rakiplerini de yenerek geldin buralara. :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Son dakikalarda yıkılmışsın. Aslında beraberliğe gidiyormuş maç. Sağlık olsun. Şimdilik geçtim seni de, sonra yine geçersin beni. İstikrar konusunda sıkıntı yaşayabiliyorum. Sen yine disiplinli bir şekilde güçlü rakiplerini de yenerek geldin buralara. :D
oyunun inadı yüzünden maç alamıyorum

Fazla konuşmaya gerek yok.Şuan herşey istediğimiz gibi gidiyor.Taraftarlara mesajım; "bol bol meşale stokları yapın" !

Ekli dosyayı görüntüle 84574

Kendisi bu adamın hayranı.

UzA1XKsxkJjCN6CJXebJMKQBU5X7OOhCHzZ16pmamGM-npstI_YilbwjOXnKb2cKsIjj_6S-Gt2bpZIyO_dHoyP449uWSRtpYHR9mk-YecqMvucEadI_xYAEPQ

Bu adamın takımını çalıştırıyor.

Çok ilginç, çok. :D
İşte o tüyler ürpertici adamın takımını hayran olduğumuz oyun düzenine getirmek için geldik. Ve o yolda ilerliyoruz... :A

• Güldürdün
marceloyu bana ucuza vermedin

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...