Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Şimdi üçünü de dinledim tek tek. Herhangi bir sebepten dolayı değil, sadece vicdani olarak içimi rahatlatmak için. Etkinlikte çok fazla şarkı olduğu ve pop olduğu için hiçbir zaman dinlemeden oy kullanmama, kullandığımda da söylememe rağmen dinlemiş gibi yapmadım. Hatta ayıp olmasın diye bir önceki turlarda ismine göre oy vermek caiz midir diye takılmışlığım bile vardı. Yoksa sessizce oy verip giderdim, ortamlarda kim bilecek. Herkes, etkinlikteki bütün şarkıları tek tek tamamen dinleyip oy verdiyse o zaman bu tepkide herkes haklı. Diğer türlü ben sadece gerçeği söylediğim için pot kırmış oldum, özür diliiyorum.
Üç şarkıya gelirsek, içlerinde en az hitap eden Feride oldu çünkü o müzik tarzı şahsi zevkim gereği gerçekten hiç hitap etmiyor, uzak kaldı. İçlerinde müzikal olarak en iyisi Buray'dı, ancak sözler bakımından en iyi şarkı Sıla'nınkiydi ya da bana daha çok hitap etti. Bu yüzden oyum tescilli olarak Sıla'nın. Bu gereksiz kaosa henüz kahvaltı bile etmemişken neden olduğum için tekrardan kusura bakmayın...
@denizz19 @Bully @Araf @Dosi
Üç şarkıya gelirsek, içlerinde en az hitap eden Feride oldu çünkü o müzik tarzı şahsi zevkim gereği gerçekten hiç hitap etmiyor, uzak kaldı. İçlerinde müzikal olarak en iyisi Buray'dı, ancak sözler bakımından en iyi şarkı Sıla'nınkiydi ya da bana daha çok hitap etti. Bu yüzden oyum tescilli olarak Sıla'nın. Bu gereksiz kaosa henüz kahvaltı bile etmemişken neden olduğum için tekrardan kusura bakmayın...
@denizz19 @Bully @Araf @Dosi