Umut zorlama kaos çıkmıyor.
Ben aksine ortalığı savuşturuyorum Neyse sen şarkı aramaya devam et
Umut zorlama kaos çıkmıyor.
Ben gönderdim bile Sertap.Ben aksine ortalığı savuşturuyorum Neyse sen şarkı aramaya devam et
Ben gönderdim bile Sertap.
@sokak sanati daha ortayı bulmaya çalışıyordu.Umut zorlama kaos çıkmıyor.
@sokak sanati daha ortayı bulmaya çalışıyordu.
İkimiz de anlayışlı insanlar olduğumuz için kaos çıkmadan çözüldü olay.
Anladım ben yanlış görmüşüm o zaman.Hakkında hayırlısı o zaman.
@sokak sanati daha ortayı bulmaya çalışıyordu.
İkimiz de anlayışlı insanlar olduğumuz için kaos çıkmadan çözüldü olay.
Anladım ben yanlış görmüşüm o zaman.
Tamam kapandı diyelim o zaman.Adam senle küstü ne çözülmesi.
Tamam kapandı diyelim o zaman.
Sayili günlerim kalmis, forumdan gidebilmem icin yarismanin bitmesini bekliyorum zaten.Seni savunuyorum burada sen niye buna olmamış attın @kerem Çok hassas davranıyorsun. Alınganlık yapma.
Az önce konuya bir daha yazmayacağım diye ergen triplerini atan kimdi.
Survivor bitsin bi bakıcam yedek düşündüklerim vardı baya yabancı.Sen sahne bul en iyisi.
Sayili günlerim kalmis, forumdan gidebilmem icin yarismanin bitmesini bekliyorum zaten.
Ben kimseyi yarismada zorla tutmuyorum, istemeyen ciksin gitsin yarismadan. Hem benim de isime gelir, bosuna böyle seylerle ugrasmama gerek de kalmaz. Gecen sezon sampiyon yaptigim insan hala haksizliktan bahsedebiliyorsa ciddiye almaya gerek yok zaten. Haksizliksa haksizlik, begenmeyen ceksin gitsin bu kadar basit.
Survivor bitsin bi bakıcam yedek düşündüklerim vardı baya yabancı.
Her türlü ket vurmaya rağmen buralara kadar gelebilmek büyük başarı zaten benim için.
Ugrasmak istemiyorum artik yoruldum cünkü. Ne yapsam da hep en kötü ben oluyorum, begenemiyorlarsa gelsin onlar sunsun ben yarisayim. Hatta gidip 4'lü düeti seciyorsa da secsin artik, ben cocukla cocuk olamam cünkü. Hele ki bu haldeyken.Ozan yarışmaya senin ruhunu eline geçirerek devam ediyor anlaşılan. Aynı konuşmayı yapmıştı oda
Ugrasmak istemiyorum artik yoruldum cünkü. Ne yapsam da hep en kötü ben oluyorum, begenemiyorlarsa gelsin onlar sunsun ben yarisayim. Hatta gidip 4'lü düeti seciyorsa da secsin artik, ben cocukla cocuk olamam cünkü. Hele ki bu haldeyken.
Aliyorsa alsin, benden onay gelmistir. Sonra secemedik diye magdur edildik denilmesin. Benden cikmis olur bu durum en azindan. Gerisi keyfi durum zaten.
Aliyorsa alsin, benden onay gelmistir. Sonra secemedik diye magdur edildik denilmesin. Benden cikmis olur bu durum en azindan. Gerisi keyfi durum zaten.
Baska yarismacinin secmesi etik olmaz. (Haksizliktan ölüyordü)Aynen sonra beni mağdur ettiniz demesinler. Severler biliyorsun. Zaten seçmeyeceğim dedi. Belki @xBUGRAx sećer