İlgini mi çekiyor o bakışEbleh bir bakışı var.
İlgini mi çekiyor o bakışEbleh bir bakışı var.
Kenar dilberi mi? 😱 Saygısızlık ve terbiyesizliktir bu yaptığın... Seni kınıyorum.Avatarındaki kenar dilberine bakman LGBT bireyi olmandan daha beter bir durum
Daha kötü insanlara özgü bir dil değil demek ki 'Etiketlediğim isimlerin bildiği bir dil
Az bile söyledim ecünnü bozuntusunaKenar dilberi mi? 😱 Saygısızlık ve terbiyesizliktir bu yaptığın... Seni kınıyorum.
2 dakika alıcı gözle baksan çiçek gibi bir hanımefendi olduğunu göreceksin.Az bile söyledim ecünnü bozuntusuna
Midemi bulandırır ancak2 dakika alıcı gözle baksan çiçek gibi bir hanımefendi olduğunu göreceksin.
Artık karşı bile çıkamıyor.O sadece kendini gizleme yöntemi. Dışardan bir göz olark bunu farkeden ben ve bu işte tecrübeli ve insan sarafı olan @Ahmed aynı fikirdeyse konu kapanmıştır✋
@Dosi ile radar gibiyiz. Daha seninle ilgili bir şey gözümüze değmemiştir.Dark yerinde olsam ortalığı dağıtırdım.
Avatarım çok defansif bir büyüklüğe sahip, benim bir şey yapmama gerek kalmıyor.Artık karşı bile çıkamıyor.
Oluyor gibi bu iş. @DarkLegenD
Ebleh kelime anlamında aptal demek.İlgini mi çekiyor o bakış
Zaten partner dediğin zeki olmamalıEbleh kelime anlamında aptal demek.
@Angelica bu gari senin olsun
Akşama yorumlarınızı okurum tiktaklar @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Ahmed @Hachiko @Silinmiş Üye
@MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Bully @ozmoturk @Turkuazz
Puanın kaçBu herif kimmiş nerden buldun
Akşama yorumlarınızı okurum tiktaklar @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Ahmed @Hachiko @Silinmiş Üye
@MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Bully @ozmoturk @Turkuazz
Kim kız bu katır suratlı
@serhatt la @Ahmed sonunda @xemrexxx in hanzolarına prim vermiyor gözlerim yaşardı vlla @alperuz @Forumdash @kerem @sokak sanatiTüm görüntü kriterlerime sahip.
Bulmuş kendi gibi tipsizi Bize getiriyor taş diye .ss@serhatt la @Ahmed sonunda @xemrexxx in hanzolarına prim vermiyor gözlerim yaşardı vlla @alperuz @Forumdash @kerem @sokak sanati
@xemrexxx Eskidende bukadar zevksizmiydi bence değildi @Forumdash bilirBulmuş kendi gibi tipsizi Bize getiriyor taş diye .ss
Hep zevksizdi ayol@xemrexxx Eskidende bukadar zevksizmiydi bence değildi @Forumdash bilir